Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez gáz?
16éves vagyok 2hét múlva leszek 17.
ha feljön hozzám valaki itt aludni, vagy sexelni (ez ritkán fordul elő) akkor..szóval múltkor elmentem fehérneműt venni, meg lánypizsit, kényelmes cuccokat stb..és ha jön hozzám egycsaj és nincs nála semmi ruha de itt akar aludni akkor adok neki, és ugye azért újak mert utána hazaviheti.
szerintetek ez nem gázos? mert múltkor az egyik lány osztálytársam furcsán nézett rám..
Amúgy ha nem kürtölnéd szét mindenféle embernek hogy ezt csinálod, akkor senki nem tartaná gáznak.
Megtarthattad volna meg magadnak hogy vettél ilyen ruhát és egy csaj sem nézne hülyének.
Én furcsállnám.Arra gondolnék,hogy csak egy garnitúrád van, amit (jó esetben) kimosol,de minden lány azt kapja.Eszembe se jutna,hogy veszel külön minden csajnak.Amúgy mi van ha nem tetszik neki?Én pl. kiugranék az ablakon egy hello kitty-s pizsitől:)
Amúgy nem olyan rossz ötlet,hogy is mondjam...nagyvonalú gesztus tőled.Csak én gyanút fognék,de már fent leírtam.
21/L
És, kifizetteted a lányokkal a fehérnemű árát? Vagy azt a szülők fizetik.
Arra gondolok, hogy hetente háromszor ajándékozol pizsamákat ötezerért darabonként, esetleg egy-két márkás bugyit is, az egy hónapra egész kellemes összeget tesz ki. Feltételezem, hogy egy - két napos együttlét, más járulékos költségeket is jelent számodra. Ha így volna, és én volnék az édesapád, lehet hogy elbeszélgetnék veled a házipénztárunk költségvetéséről. Ez ügyben egyáltalán nem fordulnék pszichológushoz.
Mint tudjuk, a szerelem vak, a jólétnek pedig sajnos ára van.
nem fizettetem ki , és ezt nem úgy kell érteni hogy minden nap más lányt hozok haza..
elég ritka az ilyesmi, mert nem mindenki alszik itt nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!