Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez gáz?
16éves vagyok 2hét múlva leszek 17.
ha feljön hozzám valaki itt aludni, vagy sexelni (ez ritkán fordul elő) akkor..szóval múltkor elmentem fehérneműt venni, meg lánypizsit, kényelmes cuccokat stb..és ha jön hozzám egycsaj és nincs nála semmi ruha de itt akar aludni akkor adok neki, és ugye azért újak mert utána hazaviheti.
szerintetek ez nem gázos? mert múltkor az egyik lány osztálytársam furcsán nézett rám..
köszi szépen :$ most megnyugodtam.
azt kihagytam a storyból hogy Anyu meg kiakadt mert azt hitte én hordom, és nemhogy rákérdezett volna,hanem jóval utána leültek velem Apuval ilyen gyászos ábrázattal hogy "ezt a komoly problémát megkell beszélnünk, jövő hétre kértünk időpontot neked a pszichológushoz "
én meg alig bírtam elmagyarázni hogy mivan :S
igen..
bocsi ezt nem írtam.
mondjuk azért tudni kell hogy nem naponta jönnek fel hozzám lányok, és főleg nem sexelni..
csak volt már olyan régen mikor itt maradt barátnőm pár napra csak úgy spontán és semmi ruha nem volt nála..és azután gondoltam hogy ezt kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!