Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alexxxxxa kérdése:
Szerintetek megtegyem vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
na szóval az a helyzet, hogy kb 1 éve kinéztem magamnak egy pasit, akivel most olyan szinten vagyunk hogy ő le akar feküdni velem,bár tudtam hogy csak ennyi lehet közöttünk egyéb okok miatt...de én most kicsit elbizonytalanodtam, mert szívem szerint megtenném csak a lelkiismeretem ellenzi mert egyébként eléggé egy elérhetetlen lány vagyok..
másrészt ugye minden embernek vannak szükségletei és én kb 5 hónapja nem voltam senkivel...
és most nem tudom hogy az eszemre vagy a szívemre hallgassak..
Jaj te szegény még szerelmes is vagy mellé? Hát figyu ez már így nehezebb dolog. Mennyire vagytok jóban illetve milyen gyakran találkoztok? Tudtok normális körülmények között beszélni?Énszerintem ezt mond el neki mert talán volt olyan helyzetetek amit ő esetleg nem éthetett pont ezért mert te szereted ő viszont ezt nem tudja.Mond el neki és utána mérlegeld a reakcóját.Ha könnyen veszi, félvállról akkor inkább hanyagold a férfit mert te fogsz sérülni! De ha úgymond örül akkor komolyabban kéne beszélnetek erről!
2011. ápr. 15. 17:09
12/19 anonim válasza:
Azt még megkérdezhetem hány éves vagyÉ És ő?
2011. ápr. 15. 17:11
13/19 A kérdező kommentje:
Én 17 ő pedig 30. .tudom nagy a korkülönbség de mégis kialakul egy vonzalom kettőnk között. kb heti rendszerességgel találkozunk, bár csak nagyon kevés időkre mert mindkettőnk eléggé elfoglalt. Nem tudom, hogy mire megyek vele hogyha elmondom neki, mert nem hiszem, hogy változtatna ez a dolgokon bármit is mivel felesége van.. :S (köszi még 1x a segítséget)
2011. ápr. 15. 17:19
14/19 anonim válasza:
Így már más!Tényleg ne mond el neki de ne is add meg magad! 17 évesen én is ebben voltam! Annyi volt más, hogy mikor ő +látott engem 1 másik pasival(aki utána volt a pasim) kiakadt...elküldött! utána meg ő rimánkodott, hogy akar engem meg blabla, mikorra én már rájöttem hiba volt vele kezdenem!De én lefeküdtem vele. Ja és rá fél évre elváltak!
2011. ápr. 15. 17:25
15/19 A kérdező kommentje:
ezek szerint inkább ne azt mondod?
te megbántad??
2011. ápr. 15. 17:29
16/19 anonim válasza:
Meg mert sokat szenvedtem miatta, közben és még utána jó darabig.És volt konfliktusom is másokkal miatta! Azért meg nem mert jó pasi volt!
2011. ápr. 15. 17:32
17/19 anonim válasza:
Ne tedd meg!
30/F
2011. ápr. 15. 17:35
18/19 A kérdező kommentje:
mondjuk konfliktusaim nem hiszem, hogy lennének mert a szűk baráti kör tudná meg vagy talán csak a legjobb barátnőm...
de egyébként még azért idegenkedek ettől az egésztől mert még nem volt részem egyéjszakás kapcsolatba és mindössze eddig 1 pasival feküdtem le akivel huzamosabb ideig jártam.
Viszont ez a 30 éves számomra álompasi.. így nehéz a döntés.. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!