Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem vagy inkább ne?
na szóval az a helyzet, hogy kb 1 éve kinéztem magamnak egy pasit, akivel most olyan szinten vagyunk hogy ő le akar feküdni velem,bár tudtam hogy csak ennyi lehet közöttünk egyéb okok miatt...de én most kicsit elbizonytalanodtam, mert szívem szerint megtenném csak a lelkiismeretem ellenzi mert egyébként eléggé egy elérhetetlen lány vagyok..
másrészt ugye minden embernek vannak szükségletei és én kb 5 hónapja nem voltam senkivel...
és most nem tudom hogy az eszemre vagy a szívemre hallgassak..
köszi a válaszokat előre is
első vok. Azóta is borzasztóan izgatja a fantáziámat és mégse teszem meg. :)
Ja és CSAK és KIZÁRÓLAG akkor tedd meg azt a dolgot ha az illetőnek nincs párja!!! Amúgy van neki?
ne éld bele magad. talán felesége van?Aki nem tud értelmes támogató választ írni ne is olvassa el!
Ez eléggé kellemetlen helyzet. De valamit lépj mert belebolondulsz. Vagy kerüld és akkor idővel elfelejted vagy ess túl rajta és akkor tudod milyen vele és még az is lehet, hogy több lesz köztetek.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!