Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek megtegyem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alexxxxxa kérdése:

Szerintetek megtegyem vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

na szóval az a helyzet, hogy kb 1 éve kinéztem magamnak egy pasit, akivel most olyan szinten vagyunk hogy ő le akar feküdni velem,bár tudtam hogy csak ennyi lehet közöttünk egyéb okok miatt...de én most kicsit elbizonytalanodtam, mert szívem szerint megtenném csak a lelkiismeretem ellenzi mert egyébként eléggé egy elérhetetlen lány vagyok..

másrészt ugye minden embernek vannak szükségletei és én kb 5 hónapja nem voltam senkivel...

és most nem tudom hogy az eszemre vagy a szívemre hallgassak..

köszi a válaszokat előre is

2011. ápr. 15. 15:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
25%
A szívedre hallgass én ezt tanácsolom. Én is ebben a cipőben vok azzal a különbséggel, hogy nekem van pasim. És az a valaki aki tetszik az is akarná de engem se hagy a lelkiismeretem.Tudom most mindenki ribancnak tart de már bő 2 éve nem tettem meg.(mióta együtt vok a párommal, kb azóta tetszik a másik is.
2011. ápr. 15. 16:02
 2/19 anonim ***** válasza:
Csak akkor tedd meg, ha ez neked nem kérdés.
2011. ápr. 15. 16:06
 3/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) én sem szeretnék ribancnak látszani, bár alapvetően nem tennék ilyet sose.. csak most így hozta a helyzet és tanácstalan vagyok :S
2011. ápr. 15. 16:16
 4/19 anonim ***** válasza:

első vok. Azóta is borzasztóan izgatja a fantáziámat és mégse teszem meg. :)

Ja és CSAK és KIZÁRÓLAG akkor tedd meg azt a dolgot ha az illetőnek nincs párja!!! Amúgy van neki?

2011. ápr. 15. 16:17
 5/19 A kérdező kommentje:
sajnos van neki, de már rengetegszer megcsalta..
2011. ápr. 15. 16:21
 6/19 anonim ***** válasza:
Akkor viszont a szívedre hallgass! Ha te akarod és ő is akkor menj bele! Neked nincs vesztenivalód,csak nehogy kihasználva érezd magad! Sok sikert! :)
2011. ápr. 15. 16:22
 7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségedet ;) végül is tudtam, hogy csak erre számíthatok és ebből sosem lesz kapcsolat,de azért bennem volt egy halvány remény, hogy talán mégis.. bár ez lehetetlen :/
2011. ápr. 15. 16:25
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
a választás nem az eszed és a szíved, hanem az eszed és a p*csád között van...én azért azt nem nevezném szívnek
2011. ápr. 15. 16:45
 9/19 anonim ***** válasza:

ne éld bele magad. talán felesége van?Aki nem tud értelmes támogató választ írni ne is olvassa el!

Ez eléggé kellemetlen helyzet. De valamit lépj mert belebolondulsz. Vagy kerüld és akkor idővel elfelejted vagy ess túl rajta és akkor tudod milyen vele és még az is lehet, hogy több lesz köztetek.!

2011. ápr. 15. 16:50
 10/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm, hogy kiálltál mellettem. Igen felesége van de nem szereti... és én is kezdem úgy érezni, hogy belebolondulok ezen kattogok egész nap, és nem jutok semmire sem... pedig én nagyon szeretem ezt az embert..
2011. ápr. 15. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!