Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek a férfiak ezt végre megérteni?
ma 14:26
Bizony nem, sok mindenről lehet velem beszélgetni. De ha én felhozok egy komolyabb témát, akkor vagy jön a csönd, vagy az elterelés.
Példa: megkérdezem a srácot, hogy hol mit tanul, mit dolgozik, milyen alkat (érzelmileg), mi érdekli, mit szeretne elérni az életben. Vagy ez ma már nem divat, hogy ilyenekről beszélgessenek az emberek?
ma 14:33
Ok, de ettől még a kérdésem második fele megállja a helyét: ha ezek után elutasítom, miért megy a sértődés?
ma 14:37
Ahha, és arról én tehetek, hogy a pasik nem szokta hozzá az olyan nőkhöz, aki egyértelműen képes a tudtukra adni, hogy "bocs, veled inkább nem"?
Kedves Kérdező!
Fussunk össze valahol Bp-n, igyunk meg valamit és ismerjük meg egymást. Pont ilyesvalakire vágyok.
Köszönöm!
Előbb leírtad, hogy mit tesz egy férfi a szórakozóhelyen...
Hát, nincs igazad...
Hozzám nagyon gyakran odajönnek és nagyon kedves, szép dolgokat mondanak (persze vannak bunkók is!). Voltak nagyon udvaris, kedves férfiak is, csak hogy én már férjnél vagyok, így 20 évesen, tehát, hiába jönnek.
De az, hogy lukad van, nem ok arra, hogy elszállj magadtól! Mindig is lenéztem az ilyen "nőket"! Röhejes vagy! És nyugodtan pontozz le ezért, attól még ez így lesz!
Nem csoda, hogy a férfiak, kapásból hülyének néznek téged, és a hozzád hasonló elszállt "nőket", mert bolondok vagytok egytől egyig!
A férfiak sokkal értelmesebb, józanabb gondolkodású, éretebb felfogású, logikusabb és őszintébb lények! Sokkal több becsülendőbb férfi van, mint nő! Szóval ne légy elszállva! És nem mellékesen pedig én is tisztában vagyok azzal, hogy mindazt, amit leírtam nem fogod fel, mert asszonyállat vagy, és az agyad akkora, mint mókusé, de azért próbálkozni lehet!
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!