Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most szerintem megujjazom magam. Jelentkezők? ;) xDD 21/L
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 11:03
21/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy egyetértetek velem..:)
Okés máskor szólok.;) :D
2011. ápr. 15. 11:47
23/38 A kérdező kommentje:
majd később.;)
2011. ápr. 15. 11:54
24/38 anonim válasza:
tán túl nedves vagy vagy mivan? :P
vagy túl érzékeny...:D
25/38 A kérdező kommentje:
nem..nem csinálom percenként..:PP
2011. ápr. 15. 11:57
26/38 anonim válasza:
mit percenként:P
11:13 kor már kész voltál..:D
fake vagy...ennyi, egy nőnek egy menet semmi :D
ostoba 16 éves srác akinek nincs jobb dolga, és ilyeneken fantáziál, ahelyett, hogy felkelne a gép elől és barátnőt keresne...
szánalmas vagy :S
27/38 IQnindzsa válasza:
Kérdező... Légy oly jó, hogy legközelebb részletesen ecseteled ,hogy milyen technikával ,mennyi ideig csináltad. Azt is ,hogy miről fantáziáltál vagy mit néztél közben. Ha elég jól fogalmazol akkor utólag leírhatnád magát az orgazmus élményt is amit megfejelhetnél azzal ,hogy egy egytől tizes skálán osztályozod az orgazmusod minőségét és a punci likőr mennyiségét is. Előre is köszönöm. :)
28/38 anonim válasza:
koldj egy ID-t s tarts egy elmenybeszamolot nekem:P
29/38 anonim válasza:
v ha nem akarod kiirni kuldok en tahoo: gal_jenci
30/38 anonim válasza:
Szerintem ujjazd! De ha van otthon banán, uborka akkor használhatod azt is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!