Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most szerintem megujjazom magam. Jelentkezők? ;) xDD 21/L
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 11:03
12/38 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok r*banc hogy mutogassam magam oldalakon..És ezért nem csinálom meg..De amúgy egyáltalán nem vagyok félős típus.:))
2011. ápr. 15. 11:15
13/38 A kérdező kommentje:
Majd egyszer hátha lesz egy kis segítség.:)
2011. ápr. 15. 11:16
15/38 anonim válasza:
10 perc alatt sikerült? :DDDDD rossz lehet neked és közben még kommenteket is írtál...
16/38 A kérdező kommentje:
Nem muszáj ide mindenkinek válaszolni..Nem vagyok kíváncsi ilyen emberekre.:PP pff.
2011. ápr. 15. 11:20
17/38 anonim válasza:
Most akkor mire vagy kíváncsi nem értem?
18/38 A kérdező kommentje:
Én csak írtam valamit.De akit nem érdekel annak nem muszáj ide írni nem kell rákattintani a kérdésre...Ha nem érdekel ez a dolog,nem kell oltogatni embereket..Láttam már olyat aki kiírta hogy kiveri őt miért nem oltogatjátok? Ez ugyan olyan..
2011. ápr. 15. 11:31
19/38 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Így, most még sem teljesen egyedül csináltad. Lélekben veled voltunk.
20/38 anonim válasza:
így is van. rengeteg ostoba ember van, akinek nem inge nem veszi magára.
ennyi a dolog.
sztem semmi rosz nincsen benne :P
sőt jó dolog :D ugyanolyan természetes csajoknál, mint srácoknál a recska. Nincs ebben semmi felháborító.
Nekem nagyon bejön, hogy a csaj vállalja, az aki, ismeri a testét, és nem nekem kell mindenbe bevezetni, nah az néha már unalmas..:P
Am én szivesen segítettem volna, de látom lemaradtam ..:P:D
legközelebb szólj légyszi:P :P :D
Hihetetlenül gyengéd tudok lenni :P :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!