Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a pasiknak általában a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasiknak általában a seggét nézik meg a nők akkor miért hordanak a mai fiatalok olyan idétlen bő gatyát?

Figyelt kérdés
A gusztustalan alsója félig kinn van. A formás hátsójából nem látszik semmi. Titeket nem zavar ez lányok? MI ennek a divatnak az értelme? ( Szerintem undoritó)
2011. ápr. 15. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is undorító :S De most már rászoknak a csőgatyára is....
2011. ápr. 15. 00:10
 2/12 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
81%
Amikor le van tolva a gatya - illetve ilyen idióta a szabása, hogy fent kilóg az alsógatya, de a lába között lóg - az olyan, mintha a teli pisis pelenkát nem cserélte volna ki az anyukája.
2011. ápr. 15. 00:27
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Én is így szoktam menni. Általában csőgatya vagy vmi szűkülős. Az alsógatyát egy kicsit feljebb húzom, hogyha lejjebb csúszik a gatyesz, akkor az látszon ki. Nemtom mennyire látszik benne a fenekem, mert azért nem szokott kilógni a hátsó felem teljesen.

Amúgy meg hogy látszódhatna rendesen a fenekem egy gatyában, ha az a lényeg, hogy ne szorítsa a lompost? Mert a többi gatya, ha rendesen úgy van letolva, ahogy kell, akkor kényelmes, de azok a farmerok, "normális" gatyák sztem meg nem mindig jók, főleg ha sokat kell ülni bennük.

20f

2011. ápr. 15. 00:53
 4/12 anonim ***** válasza:

erről a felhúzott gatyáról az jut eszembe hogy régen a melegek jele volt ez egymásnak úgyhogy mindig nevetek ezen.

nekem azért lóg ki egy kicsit max mert elfelejtetem övet venni.

2011. ápr. 15. 01:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Mmint melyik gatya volt felhúzva a melegeknél? Az alsó vagy a külső?
2011. ápr. 15. 01:21
 6/12 anonim ***** válasza:
A 20 évesnek igaza van igaz 14 vagyok de régebben amikor nem volt menő akkor felhúztam rendesen és azért megmondom, qra kényelmetlen tud lenni letolva meg nagyon jó most ugye menő is és kényelmes, én már szerintem életem végéig így fogom hordani :D
2011. ápr. 15. 01:25
 7/12 anonim ***** válasza:

én nem szoktam a pasik fenekét nézegetni, nekem a felsőtestük sokkal jobban bejön, az izmos karjuk, széles mellkasuk.

az viszont tetszik, ha kilátszik az alsógatya felül.

2011. ápr. 15. 01:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Én meg katonai (egyszínű) nadrágokat hordok, és teszek a b.zi divatra, és ha valaki emiatt le mer b.zizni, azt egyszerűen képen verem. És igen, ez a lógós-stílus idétlen, visszataszító és undorító. Én nem nézem egyik férfi hátsóját sem, csak egyszerűen egy tartatlan, link, lelenckölyök benyomását kelti. Felfoghatatlan, hogy ez miért lett divat.

Hozzáteszem, hogy a lábra simúlós emós csőgatya is ugyanilyen ratyi. Az arany középút a kettő között van.

De úgy látszik, ti is csak ebben a két szélsőségben tudtok gondolkozni (?)!

2011. ápr. 15. 10:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Én már csak azért is szeretem, mert nem olyan egyszínű és unalmas. Társadalmilag vhogy ezek a sötét meg szolid színek váltak elfogadottá. Nem igazán érdekel mások véleménye, én így szeretem hordani. És akkor mi van? Van aki így szereti más meg nem. Nem értem mért kell egymást leb.uzizni meg b.sztatni az öltözködésért. Főleg az ilyen "katonai gatyás" stílusúak azok akik egyből leírják és bu.ziznak az emberre, ha valami színeset vesz fel vagy olyat ami divatosnak számít.
2011. ápr. 15. 17:19
 10/12 Alexxxxxa ***** válasza:
nekem személy szerint nagyon tetszenek az ülepes nadrágot de azok közül is olyan ami a fenék résznél kicsit testhezállóbb és nem a térdéig ér az ülepe..abban még pont látszik a formája :) (amúgy elsőre én is a pasik seggét nézem meg)
2011. ápr. 15. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!