Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy kikezdtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy kikezdtek veletek tömegközlekedési eszközökön?

Figyelt kérdés
Hagytátok? Mit csináltatok?
2011. ápr. 14. 23:05
 1/8 anonim válasza:
50%

Egyszer dugtam a barátnőmmel egy kiseljtezett villamoson...

Am nem volt ilyen

2011. ápr. 14. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nem :D

19/F

2011. ápr. 14. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt, egy szép szőke csaj egyszer csak mellém ült a buszon és elkezdett velem beszélgetni, én meg meglepődtem, hogy ilyen jó csaj mit akar tőlem:D

Aztán lefagytam bunkó voltam vele:S

21f

2011. ápr. 14. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy így belegondolok több ilyen eset is volt.

Az első volt talán a legdurvább. Még 15 éves koromban volt, egy lány az anyjával!!! utazott a buszon és lefogdosta a seggem.

Aztán 19 évesen, mikor még hosszú hajam volt egy meleg csávó a metrón közvetlen mellém ült. Arrébb ültem, de nem is gondoltam, hogy akar tőlem vmit, aztán megint közelebb húzódott és rá tette a combomra a kezét. Megint arrébb ültem, de akkor már leesett, hogy nem véletlen nyomul rám, aztán leszálltam a következőnél. Azt hiszem szerdai nap volt. Péntekre bejelentkeztem fodrászhoz, de már csütörtökön magam vágtam le a hajamat.

24 körül lehettem amikor egyszer egy ocsmány nő elkezdte simogatni a karomat, meg piszkát a távolsági buszon. Arra sem méltattam, hogy ránézzek. Csinálta egy darabig, aztán mint akit vérig sértettem felállt és átkozódott valamit. Pont leszartam.

2011. ápr. 14. 23:23
 5/8 Pinocchio ***** válasza:
69%
Igen,megb.aszott az ellenőr,a helyszíni bírságot választottam.
2011. ápr. 14. 23:28
 6/8 anonim ***** válasza:
velem olyan volt hogy 2 dagadt nő között voltam buszon, a seggüket felém tartották és lökdöstek vele. ide oda pattogtam. a legdurvább az volt hogy be is voltam készülve, és 30 percen keresztül ez ment. nagyon gusztustalan volt.
2011. ápr. 15. 00:56
 7/8 anonim ***** válasza:
egyszer a 104 esen beleestem egy nyugdijas ölébe:D:D:D:D:D :D:D 15/f
2011. ápr. 15. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Én úgy jártam vagy 2x-3x, hogy öreg emberek odadörzsölték hozzám a ......-kat hát mondhatom nagyon jó volt. Az egyik az durvább volt , mert hogy én pont arrébb akartam menni, )még tömeg sem volt a buszon) erre ő megfogta a vállamat,hogy odatudjon simulni:SS!

17l

2011. ápr. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!