Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nö vagyok! Egyes férfiak hogyan tudnak szexszelni a növel ha menstruál? Azért az gusztustalan nem?
Szerintem nem gusztustalan, és nem büdös.
Nekem még a fejfájásom is elmúlik tőle. :)
De minden pár úgy csinálja ahogy nekik jólesik.
Egyes pasik gerjednek a vérre, azt tudom :)
De, hogy mások miért szeretik akkor csinálni... lehet annyira szeretik a barátnőjüket. Vagy nem bírják szex nélkül :s
Én olyankor általában nem kívánom a szexet (vagyis de, csak elterelem róla a gondolataimat) és nyugton maradok addig az egy hétig.
Engem nem érdekel, én olyankor nem veszem le a ruháimat :DD fertőzéseket lehet kapni, nekem meg annyit nem ér. Ráadásul abszolút nem kellemes...
Vérfertőzés? Azért kicsit művelődhetnél, mielőtt beírsz ide...
Büdös???? Igen, ha valaki nem fürdik.
Vannak ennél "gusztustalanabb" dolgok is, nem tudom, miért kell ezen fennakadni.
én 23.13.
És zavar a kérdésedben a "hogyan engedheti meg" kifejezés. Én nem megengedem, hogy a párom lefeküdjön, ezt vagy azt csináljon velem, hanem én akarom. És ő is akarja. Ha csak "megengedném" annak nem lenne sok értelme.
A ferjem szerint nem gusztustalan es szerintem se. A ver nem gusztustalan dolog, ha a no menstrual az meg termeszetes. Elmeletileg a ferfiak tudatalatt jobban vonzodnak a menstrualo nokhoz, es kepzeld, a "szagok" inditjak el ezt a folyamatot. Figyeld meg, sokkal tobb ferfi megnez az utcan, ha eppen menstrualsz.
Valts nogyogyaszt, ha valoban o mondta ezt a verfertozeses dolgot. A verfertozes, rokonok kozotti nemi kapcsolatot jelenti.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!