Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! A 65 kiló már soknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! A 65 kiló már soknak számít nálatok?

Figyelt kérdés
Állítólag nem látszik rajtam mert erős csontú vagyok de azért érdekelne.:P
2011. ápr. 14. 19:41
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Dehogy sok. Imádom az ilyen lányokat. Jobb is, ha van rajtad egy kevés "plusz", mintha nagyon vékony lennél. Azért az idézőjel, mert az igazából nem plusz, azaz nem kell leadni. Jó vagy így, ahogyan vagy. :)
2011. ápr. 15. 01:48
 32/36 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a pocid, de az sem lenne baj, ha picit nagyobb lenne! :)
2011. ápr. 15. 07:14
 33/36 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs rajtad felesleg, sőt akár még hízhatnál is pár kilót. :)
2011. ápr. 15. 07:16
 34/36 anonim ***** válasza:
Dehogy sok! Jól nézel ki.
2011. ápr. 15. 12:49
 35/36 A kérdező kommentje:
Fúú köszönöm:P nem csinálunk rendszert..;) :DD
2011. ápr. 15. 16:02
 36/36 anonim válasza:
Mielőtt feltöltöttél képet, a többség azt mondta hogy sok. Miután feltetted a képed, mindenki el volt ájulva. Ebben látszik hogy a számok teljesen elvesztik az értéküket, ez mind vizuális dolog. Ilyen paraméterekkel amik neked vannak, lehetnél akár ocsmány is, vagy nézhetnél ki még jobban is. Szerintem teljesen korrektul nézel ki, ez mind az adottságaid kérdése. Soha ne a számokkal foglalkozz hanem hogy jól érzed-e magad a bőrödben, és ha belenézel a tükörbe olyat látsz-e ami tetszik! :)
2011. ápr. 19. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!