Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! A 65 kiló már soknak számít nálatok?
Hány centihez?
Nem azt mondom, hogy sok. De sztem nem ártan pár kört futnod naponta és nasit is abba hagyhatnád.
Átlagban egy 165-170 cm körüli lánynak ez sok!
Mondom ÁTLAGBAN!
Az ilyen lányok akiket ismerek és több mint 60 kg-mok azokon elééggé sok a felesleg, nagy a has, a segg, zsíros lábak.
Akik pedig átlagban ez a 50 kg +/- azok karcsúak , jó alakjuk van --> itt is hangsúlyoznám h akiket én ismerek.
Nekem a volt barátnőm volt 162 cm és 62kiló és tök átlagos volt az alkata, egyáltalán nem volt rajta semmi felesleg és a csontjai sem látszottak ki, szóval szerintem lehet jó is ez a 65 kiló 164cm-re, testalkattól függ, ezt leginkább látni kéne.
21f
Nekem bejönne. Volt egy barátnöm, aki ugyan ilyen paraméterekkel rendelkezett és nagyon jó volt:)
Hány éves vagy??
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!