Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden nő szexmániás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő szexmániás?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, 2 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (ő most lesz 15), és már rágja a fülemet, hogy mi lenne ha nálam nem csak beszélgetnénk meg filmet néznénk, hanem ... szóval tudjátok. Nagyon vágyik már rá, de én még nem érzem, hogy készen állok az első alkalomra. Ugyanakkor nem akarom e miatt elveszíteni.
2011. ápr. 14. 19:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A disco-k tele vannak az ilyenekkel , sztem ku**va idegesítő ha ilyen 20-25 éves palik az ilyen 16-17-18 éves kiscsajokra nyomulnak , azok meg örülnek neki , mert tudnak vele menőzni h milyen jó csávójuk van , ha 18 éves vagy és vmi magad korabelit szertnél , akkor fel van adva a lecke alaposan , pontosan az ilyenek miatt.. a csajokra is rossz hatással vannak az ilyenek , mert legközelebb már elhiszik h milyen bombanők és kicsit elszállnak meguktól. Tehát : keress vmi magad korabelit vagy az nem megy?
2011. aug. 4. 12:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!