Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden nő szexmániás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő szexmániás?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, 2 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (ő most lesz 15), és már rágja a fülemet, hogy mi lenne ha nálam nem csak beszélgetnénk meg filmet néznénk, hanem ... szóval tudjátok. Nagyon vágyik már rá, de én még nem érzem, hogy készen állok az első alkalomra. Ugyanakkor nem akarom e miatt elveszíteni.
2011. ápr. 14. 19:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy ezt mondom, de már az önmagában gáz, hogy 23 évesen egy 15 éves kislánnyal jössz össze.
2011. ápr. 14. 19:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd szerelmes és naiv, és azt hiszi, hogy aki betömi a réseit, az a világon mindennél jobban szereti őt.
2011. ápr. 14. 19:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
sztem minimum a 17-18-as korosztályból kellene válogatni 23 évesen...
2011. ápr. 14. 19:28
 4/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem őt, de hát ezt csak akkor lehet, ha mindketten akarjuk. Nekem van egy olyan sejtésem, hogy valamiért fontosnak tartja, hogy még 14 évesen megtörténjen az együttlét.
2011. ápr. 14. 19:30
 5/21 anonim ***** válasza:
te is szűz vagy még?
2011. ápr. 14. 19:33
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen.
2011. ápr. 14. 19:33
 7/21 anonim ***** válasza:
50%
hát 23 évesen ez a mai világban már elég fura :)))
2011. ápr. 14. 19:36
 8/21 anonim válasza:

Aham...remélem a jogi következményeivel is tisztában vagy ennek...14 évesen...ilyet. :P

Tényleg a saját korosztályodban kéne nézelődj, plusz/mínusz pár év. Meg igazából a kérdésed se értem...

"Minden nő szexmániás?" - ezt abból szűröd le, hogy a barátnőd szeretne már veled lenni? Gondolkodhatnál az igazi problémádon, és a kérdés jelentésén...kisebb mérföldkő a kettő...

2011. ápr. 14. 19:36
 9/21 A kérdező kommentje:
Tudtommal semmilyen jogi következménye nincs annak, ha egy 14 éves lánnyal vagyok együtt. És nem igazán értem mire gondolsz, hogy milyen problémáim vannak. Egyrészt azt szeretném megtudni, hogy minden nő ilyen-e, hogy ennyire igényli a szexet, másrészt hogy mit lenne érdemes lépnem ebben a helyzetben.
2011. ápr. 14. 19:41
 10/21 anonim ***** válasza:

Na, te egy remek példánya vagy azoknak a pasiknak, akik a saját korosztályukból nem tudnak egy nőt sem összeszedni, és kislányokkal kezdenek, mert őket sokkal könnyebb elámítani akármivel.

Ez a kislány csak azt hiszi, hogy attól nagy lány lesz, hogy olyat csinál, mint a felnőttek(szex). Ráadásul fenn áll a "veszélye", hogy még azt is hiszi, hogy ezáltal téged örökkön örökké lámúrban tarthat.

Ő naív, te szánalmas vagy. Ez a véleményem.

2011. ápr. 14. 19:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!