Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Farokméregetős srácok!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Farokméregetős srácok!?

Figyelt kérdés

Szóval olvasgatom itt hogy így 17 úgy 18 meg 20 centi... na most a kérdésem, honnan méritek, ügye nem a segglyukatoktól, alulról? :D

Mert nekem fentről mérve a tövétől 16-17 centi, de pár csajnak már így is nagy volt.

2011. ápr. 14. 16:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen senki sem a segglyukától méri, vagy legalábbis remélem, viszont ha felül méred, akkor azzal lehet csalni akár centiket is, hogy a szeméremdombodnál benyomod egészen, hiszen az ott egy elég rugalmas rész, nem csont van a bőr alatt rögtön.

Amúgy a 16-17 centi pont jó, átlagos, a legtöbb csaj ezt a méretet kifejezetten szereti, általában azt olvasom. Nekem mondjuk csak 12-13 centi jutott, hát azt azért dicsérgetni nem nagyon szokták...

2011. ápr. 14. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem a méret a lényeg! Ha a csaj szex közben nem tud elmenni, az csak azt jelenti, hogy éppen nincs kellőképpen jó hangulatban(legyen az rossz kedv vagy vmi zavarja) vagy még nem tanulta meg, hogyan tud elmenni.

Mert ugye ezt is tanulni kell, mit kb mindent!

Barátnőm is 16 évesen siránkozott, hogy még nem volt orgazmusa, pedig a pasijának mekkora...én ezen egyáltalán nem is csodálkoztam, hogy nincs/nem volt neki.

23/L

2011. ápr. 14. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
hogy idézzem egy csaj ismerősömet: "Mindegy milyen hosszú, csak jó vastag legyen!"
2011. ápr. 14. 20:16
 14/19 szamo77d ***** válasza:
100%

Szerintem semmi értelme ennek a méregetésnek! Úgyis annyi,

amennyi. feleslegesen hergelitek fel magatokat azon, ha egy kicsit kisebb. Jó, ha annyira akarjátok, mondjuk min-

den 2-3 hónapban egyszer mérjétek meg. De minden nap, an-

nak semmi értelme. És akinek kicsit rövidebb, az se kese-

redjen el. De azt megint leírom,mert nagyon fontos:

semmiféle nagyobbítási módot ne alkalmazzon az, akinek egy

kicsit rövidebb! Sem belsőleg, sem külsőleg, Semmit!

Vigyázzatok magatokra, fiúk!

2011. ápr. 15. 06:01
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

Hát ez a linkes nem tom mit virgázik :D

Nekem spec 0.5 centivel vékonyabb, de kb 2 centivel nagyobb !

2011. ápr. 15. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:

1 nő, akkor is el tud menni, ha ujjazzátok.

Ebből mi a tanulság?!

2011. ápr. 22. 10:31
 17/19 szamo77d ***** válasza:

Nem kell mindig méregetni, srácok! Olyan felesleges! Ne

foglalkozzatok már ezzel annyit. Sok más, fontosabb dolog

is van a világon, mint ezzel foglalkozni örökösen! Nem ér-

zitek, hogy mennyire felesleges? A lányok sem fogják nek-

tek méregetni. Örülni fognak, hogy benyomjátok nekik a furkót, nem a centiken morfondíroznak. Már persze,

ha szeretnek benneteket! Inkább ezen ügyködjetek, a lányok körül forgolódjatok!

2011. ápr. 23. 13:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Én azért mindig magamnál tartok 1 kicsi centit, amiben vízmérték is van! Így 2 in 1! Megmérem, hogy az adott alanynak mekkora van és, hogy mennyire egyenes-e! Ha nem tetszik, akkor már rögtön el is húztam a csíkot!

xDDDDD Csak poén volt! :DDD

2011. máj. 2. 11:32
 19/19 anonim ***** válasza:

nem mindegy,ha van legalább 3szor akkora mint a hüvelykujjad,az pont jó

és nemkérek a leoltásokból,ezt még asszem a spektrumon vagy mittudomén már hol láttam egy műsorban,hogy egy pasinak az ideális mérete akkora mint a hüvelykujja háromszorosa :D

13L

2011. júl. 15. 22:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!