Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farokméregetős srácok!?
Figyelt kérdés
Szóval olvasgatom itt hogy így 17 úgy 18 meg 20 centi... na most a kérdésem, honnan méritek, ügye nem a segglyukatoktól, alulról? :D
Mert nekem fentről mérve a tövétől 16-17 centi, de pár csajnak már így is nagy volt.
2011. ápr. 14. 16:58
2/19 anonim válasza:
Az emberi pénisz hossza átlagosan 13-15 centiméter.
3/19 A kérdező kommentje:
Anyád segglyukától? :D
2011. ápr. 14. 17:02
4/19 anonim válasza:
messziről jött ember azt mond ami akar! pláne egy anoním oldalon...
5/19 anonim válasza:
nekem 15,5cm es ugy mertem ahogy te irtad, eddig meg nem valottam szegyent vele:D
6/19 szamo77d válasza:
Nem kellene ezzel ennyit foglalkozni! Innen mérem, onnan mérem, jó lesz, nem lesz jó, az ember belehülyül már, ko-
molyan mondom! Bele kell nyugodni abba, hogy az őseidtől Te ilyet kaptál. Nem kell méregetni mindig. Egy kicsit a
tankönyvekkel is lehet foglalkozni. Tessék arra is egy
kis időt fordítani! A felvételin nem a farkatok méreteit
fogják kérdezni! De még az érettségin sem!
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
szerintem a srácokat rohadtul nem érdekli a szutykos faszod. engem se érdekelne főleg ha esetleg photoshopoltál rajta (ne írd rohadtul nem érdekel hogy igazi e a kép e vagy sem) nem számít a méret srácok -.- figyeljetek oda és technikaaaa a technika számít xD volt nagy farkú párom is és iszonyat béna volt ráadásul azt hitte hogy menő is meg stb aki a faszával menőzik az mással ugysem tud. amugy kedves mutogatós fiú... ezzel a képeddel beakartál vágódni a fiúk előtt? attól mert esetleg repedt sarkú olcsó ribancokat megtudsz baszni nem leszel menő. vagy jó az ágyban. ha neked ennyi az értékrended hogy anoním oldalom villogsz a faszoddal gratulálok^^ ja és még valami mosd meg mielőtt lefotozod ^^
9/19 A kérdező kommentje:
Arra azért nem számítottam hogy itt valaki konkrétan belinkeli a faszát... derék... :D
2011. ápr. 14. 19:15
10/19 anonim válasza:
vagy éppen botor cselekedet muhaha xDD valószínű hogy ő már nem fog ide kommenteli úgy hogy magára vállalja hogy ő aza faszos xDDDDDDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!