Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A mai huszonéves nők mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai huszonéves nők mikor szeretnének gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Mert ismerkedtem eddig néhány nővel, de amikor szóba hoztam a családalapítást témáját, valahogy mindegyik olyan ódzkodva reagált rá. Mintha idegennek tekintenék a témát.
2011. ápr. 14. 09:59
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem mert nem nagyapáink korában élünk, hogy huszonévesen már szüljenek. Faluhelyen + nagyon vallásos családokban biztos ez a trendi, de egy modern karrierista nő, már nem így gondolkodik...
2011. ápr. 14. 10:03
 2/46 anonim ***** válasza:
22%
Mert nem nők, hanem még kislányok akár hánny éves. Az érett szint is itt kezdődik és nem az ágyban:) Aki nem tud felnevelni egy gyereket az bizony éretlen, mert nem ért hozzá. Az élet értelme már pedig ez és ehez fel kell nőni:)
2011. ápr. 14. 10:03
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 23 éves leszek. Van most egy komoly kapcsolatom, de már nem olyan, mint régen, szóval nem hiszem, hogy ő lesz az én életem párja. Úgy érzem egyébként, hogy idősebb korban már sokkalta nehezebb párt találni, mint fiatalon. Ilyenkor már az emberben felmerülnek olyan lényeges jövőbeli kérdések, mint pl "el tudom őt képzelni apának?", "hogyan fog kinézni a családunk?" és még sorolhatnám. Én olyan 26-27 évesen már szeretném megtalálni azt az embert, aki mellett biztonságban, szeretetben tudok élni, gyermeket szülni, boldogságban felnevelni. De ehhez kell egy olyan férfit találnom, ami igen nehéz. Bár ha akkor már gyereket szeretnék, akkor úgy mostanában kellene rátalálnom arra a férfira persze.
2011. ápr. 14. 10:05
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok.

Azt elfelejtettem, hogy azért is szeretnék kb 27 évesen babát, mert még a főiskolát csinálom, és még szeretnék előtte pár évet dologozni, és utána szülni, hogy szülés után könnyebben, nagyobb eséllyel tudjak munkát találni.

2011. ápr. 14. 10:08
 5/46 nielindi ***** válasza:
100%
én szeretnék babát! 24 éves vagyok, befejezem a sulit, dolgozok valamennyit, majd olyan 26-27 éves koromban már szeretnék szülni.
2011. ápr. 14. 10:14
 6/46 A kérdező kommentje:
Ok, és mi a helyzet a szülő-gyerek viszonnyal?
2011. ápr. 14. 10:15
 7/46 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a "Te mikor akarsz gyereket?" "Hány gyereket akarsz?" kérdéseket nem az ismerkedésnél kell megvitatni. Ha egy pasi ilyet kérdezne tőlem az első pár randin én is ódzkodnék... Ez még csak az első pár randi, de már a kölykökről beszélünk?! Naneeeeee...

Egyébként én 23 éves vagyok, és tinikoromban azt gondoltam, eddigre már biztos lesz egy gyerekem, de nincs. Szeretnék fiatalon anyuka lenni, de jelenlegi fizumból magamat is épphogy el tudom tartani, egy gyerekhez meg rengeteg pénz kell. És még nem is érzem azt, hogy az elkövetkező 18-20 évre fel tudom adni magamat és a vágyaimat..

2011. ápr. 14. 10:16
 8/46 A kérdező kommentje:

ma 10:16

"Szerintem a "Te mikor akarsz gyereket?" "Hány gyereket akarsz?" kérdéseket nem az ismerkedésnél kell megvitatni. Ha egy pasi ilyet kérdezne tőlem az első pár randin én is ódzkodnék..."

Miért baj az, ha egy ember tisztán akar látni ebben a kérdésben? Miért baj az, hogy ha a egyik fél a legelején tisztázni akarja, hogy mik a másik tervei a jövőre nézve?

2011. ápr. 14. 10:19
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ok, és mi a helyzet a szülő-gyerek viszonnyal?"

Mi az, hogy mi a helyzet? Ezt hogy érted? kicsit konkrétabban ha lehet.

2011. ápr. 14. 10:19
 10/46 A kérdező kommentje:

ma 10:19

Konkrétan: ha a szülő és a gyerek között megnő a korkülönbség, mondjuk 35-40 évre, miközben a világ is egyre gyorsabban fejlődik, akkor ez erősen rányomja a bélyegét a szülő-gyermek kapcsolatra. Nagyon nehezen fogják megérteni egymást, mert teljesen más világban nőttek fel.

2011. ápr. 14. 10:23
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!