Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem érdekel a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekel a szex?

Figyelt kérdés

Valamilyen oknál fogva egyáltalán nem érdekel a dolog.

És ezen azt értem, hogy nem szoktam kiverni, barátnőmnél nem szoktam kezdeményezni és úgy egyáltalán semmi késztetést nem érzek a dolog iránt.

Volt már több barátnőm is, le is feküdtem velük, de csak úgy, hogy ha ez kell nekik, hát legyen. Ezen felül ha meglátok egy jó csajt az utcán akkor nem egyből az jut eszembe, hogy milyen jó lenne megdugni.

A problémát abban látom, hogy a korosztályomban(főként haverokra, baráti körre utalok itt) mindenki hatja a csajokat, ezzel, azzal lefekszik, ki sem bírja, ha nincs valakije pár hétig. Ezek miatt eléggé furcsállom, hogy engem ez nem hajt.

A tetejébe, mikor mégis olyan helyzetbe kerülök, akkor egy idő után elmegyek és kész. Kb semmit sem érzek, képes vagyok akár teljesen faarccal is 'végezni'.

És nem, nem vagyok meleg(már a gondolatot is gusztustalannak találom), a női szépséget értékelem, mert egyszerűen szép.

20F

2011. ápr. 14. 01:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

örülnék neki ha kevésbé hajtanának a ösztöneim. sztem te még szerencsés is vagy

21/F

2011. ápr. 17. 07:58
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem tök normális és ritka dolog, ha egy pasi nem szexmániás

úgy értem vannak olyan (szép)nők akik arra vágynak, hogy minden percben ne kelljen szétrakni a lábukat.

teljesen reális, hogy valakit nem érdekel a szex

sőt, te egy szűk réteg képviselőja vagy, akire sok lány pályázhat, de legalábbis nagyrésze annak akinek ezt elmondod és nem nimfomán.

2011. ápr. 17. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:

"szerintem tök normális és ritka dolog, ha egy pasi nem szexmániás"

nem erről van szó...

2011. ápr. 17. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:

"szerintem tök normális és ritka dolog, ha egy pasi nem szexmániás

úgy értem vannak olyan (szép)nők akik arra vágynak, hogy minden percben ne kelljen szétrakni a lábukat.

teljesen reális, hogy valakit nem érdekel a szex

sőt, te egy szűk réteg képviselőja vagy, akire sok lány pályázhat, de legalábbis nagyrésze annak akinek ezt elmondod és nem nimfomán."

Az, hogy valaki egyáltalán nem igényli a szexet nem azt jelenti, hogy nem szexmániás.

Szóval a nők tehernek érzik a szexet és akkor minden férfinek ilyennek kéne lennie?

A csajoknál a nimfománia és a frigiditás között nincs átmenet, csak ez a két véglet?

2011. ápr. 19. 03:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!