Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem érdekel a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekel a szex?

Figyelt kérdés

Valamilyen oknál fogva egyáltalán nem érdekel a dolog.

És ezen azt értem, hogy nem szoktam kiverni, barátnőmnél nem szoktam kezdeményezni és úgy egyáltalán semmi késztetést nem érzek a dolog iránt.

Volt már több barátnőm is, le is feküdtem velük, de csak úgy, hogy ha ez kell nekik, hát legyen. Ezen felül ha meglátok egy jó csajt az utcán akkor nem egyből az jut eszembe, hogy milyen jó lenne megdugni.

A problémát abban látom, hogy a korosztályomban(főként haverokra, baráti körre utalok itt) mindenki hatja a csajokat, ezzel, azzal lefekszik, ki sem bírja, ha nincs valakije pár hétig. Ezek miatt eléggé furcsállom, hogy engem ez nem hajt.

A tetejébe, mikor mégis olyan helyzetbe kerülök, akkor egy idő után elmegyek és kész. Kb semmit sem érzek, képes vagyok akár teljesen faarccal is 'végezni'.

És nem, nem vagyok meleg(már a gondolatot is gusztustalannak találom), a női szépséget értékelem, mert egyszerűen szép.

20F

2011. ápr. 14. 01:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem fordulj pszichiáterhez.
2011. ápr. 14. 01:02
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
Orgazmusod van?
2011. ápr. 14. 08:58
 3/14 anonim válasza:
100%

Nem tudom miért kell egyesek szerit pszichiáterhez küldeni, semmi kezelendő nincs abban, ha valakit nem érdekel a szex (feltéve, ha ez nem zavarja, nekem a kérdésből az jön le, hogy a kérdező nem arra vár megoldást, hogy hogyan változzon meg).

Írtad, hogy voltak barátnőid, vonzódtál hozzájuk bármilyen értelemben? Nem feltétlenül testi vonzalomra gondolok, inkább lelkire, szeretted őket, ragaszkodtál hozzájuk? Mindig így álltál hozzá a szexhez, szóval amikor elkezdtél annak idején serdülni, akkor se érdekelt jobban? Ha "olyan helyzetbe kerülsz", akkor élvezed amúgy, vagy inkább semleges érzés, netalántán inkább taszító?

Nekem nagyjából az jön le a leírásodból, hogy aszexuális vagy, vagy legalábbis valami olyasmi (ez nem teljesen fekete-fehér dolog). Röviden ez a szexuális vonzalom, érdeklődés hiányát jelenti, nem pedig azt, hogy az aszexuális ember impotens (vagy nők esetében frigid), vagy hogy egyáltalán nem akar szerelmi kapcsolatot.

2011. ápr. 14. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Pszichiáter a "Miért?"-ekre is tud válaszolni.
2011. ápr. 14. 15:00
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen, szerettem őket, ragaszkodtam hozzájuk.

Szerettem átölelni őket, megcsókolni, szerettem szeretni őket. De sajnos ennyi, szexelni nem akartam, csak ugye az én koromban egy kapcsolatba minden csaj csak azért megy bele, és nem az érzelmek miatt(akinek nem inge... sajnos ez a megfigyelésem), bár igen, a szex is része a kapcsolatnak, ezért kérdeztem rá, hogy tudjak valamit nyújtani, mert ez így nem állapot.

És igen, mindig így álltam hozzá a szexhez. És igen, orgazmusom is van, csak valahogy olyan semmilyen. Olyan semleges az egész.

2011. ápr. 14. 22:40
 6/14 A kérdező kommentje:
És külön köszönöm a normális válaszokat, nem is reméltem, hogy nem lesznek, "fúj homár vagy" és hasonlók:)
2011. ápr. 14. 22:41
 7/14 anonim ***** válasza:
aszexuális vagy:)
2011. ápr. 17. 00:28
 8/14 anonim válasza:
nem vagy perverz és kész vagy lehet h nem a nagy Ő-k voltak azok
2011. ápr. 17. 00:33
 9/14 anonim válasza:
nekem néha úgy van h egy csaj nagyon megdugnék de utána inkább azon gondolkozok h majd csak 18 évesen ( ha kihúzom vele addig)
2011. ápr. 17. 00:35
 10/14 anonim válasza:
Már meguntad, találj ki érdekesebb pózt :)
2011. ápr. 17. 07:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!