Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Evek utan felbukkant az exem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evek utan felbukkant az exem, neha Mail-t ir, es a vegen mindig az all, hogy szeretne velem ujra szexelni. Csak kavar vagy komolyan gondolhatja?

Figyelt kérdés
9 evig voltunk együtt, ö tünt el, aztan evek mulva mindketten meghazasodtunk. Megtalalt a Net-en, azota szokott irni neha. En örültem neki, hogy ujra hallok rola, de semmi többet nem akartam. Smalltalk helyett kapom töle a bokokat, es odaig jutott, hogy nyiltan leirta: le akar (!) velem feküdni ujra. Ha erröl a temarol ir, total be tud indulni, en ezt nem ertem. Kerülöm a temat, hisz hazasok vagyunk! Valahol az az erzesem, hogy csak kavarni akar, behuzni a csöbe, aztan pedig, hogy komolyan gondolja megis. A felesege nem adja meg neki azt amit en adtam? Vagy miert engem akar? Ez normalis?
2011. ápr. 13. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális.
2011. ápr. 13. 23:49
 2/12 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Az enyém is írogat még évek után is, szexről nincs szó, csak találkozni akar.

Mondtam hogy én meg nem.

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor gyorsan építsd le. Vagy egyenesen, határozottan (küldd el a fenébe), vagy egyszerűen ne válaszolj többet neki. Ha belebonyolódsz akár csak levelezgetésbe, a házasságod pedig jó, akkor hiába hogy te nem akarsz semmit tőle, de a férjed tudomására juthat hogy a háta mögött ki tudja mi történik.

2011. ápr. 14. 00:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális egyáltalán ne beszélj vele tiltsd le!

Szórakozik veled ez egyértelmű ne dőlj be neki!

Ha nem kapja meg a feleségétől amit akar az már csakis az ő baja:)

Ne alázd meg magad hogy ezek után is írsz neki a férjednek ez hogy esne ha megtudná....

Még a végén te lennél a hibás hogy biztos olyanokat írtál neki!

2011. ápr. 14. 00:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem forwardolj egy emailt a feleségének. Ha a férjed erre alkalmas, akkor neki is elmondhatnád a dolgot, hogy előtte mindenképpen tisztázd magad, hogy ne legyen nagyobb félreértés belőle. De utóbbit tényleg csak óvatosan, nehogy alaptalanul beültesd a bogarat a fülébe!
2011. ápr. 14. 00:44
 5/12 anonim ***** válasza:
38%

Ez nem is kérdés,szólj a férjednek.

De mivel eddig nem szóltál szerintem elgondolkozhatnál te szutyok.

Az első csábítónak már tárogatnál?Pfujjj

2011. ápr. 14. 01:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat :) Az utolso valaszolonak üzenem: amikor az ember 9 evet együtt el vkivel, attol meg nem "szutyok", mert a szakitas utan nem problema neki ha neha beszel az illetövel. Masik teszta, hogy a ferfi többet akarna... Nekem kinos, mert jol ismerem az exemet, hiszen 9 evig vele voltam, olyan mintha testverem lenne. Szeretem a ferjemet, soha nem csalnam meg!

Azt fogom tenni, hogy ezentul nem irok vissza, es ha tovabbra zaklatna, akkor irok a felesegenek, igaz öt szemelyesen nem ismerem, de latom az adatlapjat egy portalon, tehat gyakorlatilag irhatnek neki...csak mi van, ha ö pedig engem gondol rossznak, azt hiszi, hogy en kavarok? Ti elhinnetek a ferjetekröl, hogy szexelni akar az exevel, ha a nö mondja? En elöször a nöt gyanusitanam, pedig nalunk tenyleg az ex a hibas...szoval kinos ügy, de veget vetek neki! Köszi nektek! :)

2011. ápr. 14. 08:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ne írj a feleségének ez nem a te dolgod még ha a feleséged barátnőd lenne vagy vmi de nem az... koptasd le a srácot azt kész.
2011. ápr. 14. 08:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt fogom tenni, en is igy latom. Sajnalnam a feleseget belevonni, nem akarok neki fajdalmat okozni. Az exem pedig nem lehet teljesen öszinte, ha be akarja meselni, hogy kivan. Regen jol megertettük magunkat az àgyban, de most mar nem tudnek vele szexualis kapcsolatba lepni, a ferjem szeretem, mint ferfit. Az exem pedig ha nem fogadja el, hogy nem lehet több, mint ismerös, akkor menjen.
2011. ápr. 14. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem se keverd bele a feleséget és igazából hogy beszélgetsz vele az csak olaj a tűzre tuti téged hozna ki mindenki hibásnak ugyhogy ennek ne adj esélyt!!!

Zárd le!

Az exekkel nem szabad foglalkozni!!!

2011. ápr. 14. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Előbb figyelmeztesd, hogy a következő levelét továbbküldöd a feleségének.
2011. ápr. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!