Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, hogy a férfiak ennyire odavannak a szexért?
Figyelt kérdés
Úgy értem ezt a dolgot, hogy teljesen úgy viselkednek, mintha elvonási tüneteik lennének, ha nem szexelhetnek. De nincsen nő, akihez vonzódnának, csak a tünetek. Mintha a semmire fel tudnának izgulni.2011. ápr. 13. 23:18
21/28 A kérdező kommentje:
Felejtsétek már el ezt a kamut. Miért lenne kamu?
2011. ápr. 13. 23:56
22/28 anonim válasza:
Csak nekem furcsa, hogy a legtöbb nő rejtegeti, hogy valójában még a férfiaknál is nagyobb szexmániákusok?
24/28 anonim válasza:
Én sem rejtegetem. Csak nincs kivel.
De egyébként azért írtam, hogy kamu, mert úgy beszélsz a férfiakról, hogy "ők", úgy csinálsz, mintha valami szerzetes lennél (rácsodálkozol, hogy tényleg, így csinálják?), közben meg állítólag férfi vagy, szóval furcsa ez - vagy csak furcsa vagy, de akkor azzal semmi baj.
25/28 anonim válasza:
Én sem rejtegetem pl,hogy sokkal jobban vágyom
néha a sexre mint pl.a férjem:)
Férjem kevesebbel is beéri,nekem több kell!
Ezért jön néha egy kis masztizás ha pl. a kedves éjjeli
melóban van,a gyerkőcöktől meg szinte lehetelen a nappali
együttlét
27/28 anonim válasza:
Őszintén szólva, elég nagy teher ez nekünk férfiaknak. Azért a kis örömért folyton konfliktusba kerülni a nőkkel. Arról nem is beszélve, hogy mennyi más értelmes dolgot lehetne csinálni, és egy egész életen át, mennyi hiábavaló felesleges elvesztegetett idő. De az élet már csak ilyen. Mi férfiak pedig cipeljük a terheket és korán belehalunk ebbe a nagy igyekezetbe.
28/28 anonim válasza:
énse rejtegetem, mert nincsenek szekszuális vágyaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!