Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa, hogy a férfiak ennyire odavannak a szexért?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt a dolgot, hogy teljesen úgy viselkednek, mintha elvonási tüneteik lennének, ha nem szexelhetnek. De nincsen nő, akihez vonzódnának, csak a tünetek. Mintha a semmire fel tudnának izgulni.
2011. ápr. 13. 23:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak már csak ilyenek: Akár egy női bicikli látványától is felizgulnak!
2011. ápr. 13. 23:21
 2/28 anonim ***** válasza:
aha
2011. ápr. 13. 23:21
 3/28 anonim ***** válasza:

Ilyenek még vannak??

A mai férfiak lusták és szeretik magukat kiszolgáltatni,föleg a nettel és punktum.:(

2011. ápr. 13. 23:22
 4/28 A kérdező kommentje:

ma 23:21

Egy női biciklitől? :D Na ne...

Értem én, hogy egy NŐtől felizgul egy férfi, de ha nincsen nő, akit vonzónak talál, akkor mi hajtja?

2011. ápr. 13. 23:22
 5/28 vikotrot ***** válasza:
100%

A lehetőség, hogy mégiscsak van 1 nő(legalábbis jobb esetben)

Aztán elég jó a képzelőerőnk is...

18/f

2011. ápr. 13. 23:26
 6/28 A kérdező kommentje:
Ok, képzelőerő, de naponta? Mindig más nő?
2011. ápr. 13. 23:27
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ha egy nő nem szexelhet, akkor őt talán nem viseli meg? Egy rakás olyan beírás van itt a GYK-n, hogy nem szexeltem pár hete és nagyon hiányzik és mindezeket lányok írták. akkor meg miről beszélünk?

A másik: illene tudnod, hogy nem csupán kefélőgép fiúk léteznek, hanem olyanok is, akik akár évekig nem jutnak szexhez és késő huszonéves korukig szüzek. Na, rájuk mit mondanál?

Szóval, elég igazságtalan és megalázó az egész kérdésed.

2011. ápr. 13. 23:33
 8/28 anonim ***** válasza:
50%

A nők is ugyanúgy odavannak érte. Bizonyos mértékű elvonási tünetek jelentkeznek minden egészséges nemzőképes embernél, ha nincs szexuális élete, nem elégül ki. Például agresszívabb, idegesebb lesz.

Nekem egy nő is elég, de attól még bármilyen szép női testre begerjedek. Nem hiszem hogy egy nő ne izgulna fel egy számára gyönyörű férfi testére.

2011. ápr. 13. 23:34
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok,de ha nem szexelek 4-5 napig akkor már érzem,h úgy bizsereg a pussykám, és muszáj masztiznom, és általában ilyenkor már folyton a szexről álmodok éjszakánként. Ez az érzés attól függetlenül jön,h van pasim, csak nem találkoztunk néhány napja, vagy nincs kan. Max. 1 hetet bírok ki.
2011. ápr. 13. 23:35
 10/28 A kérdező kommentje:

ma 23:33

Bocs, nem megalázásnak szántam. :)

Csak azt a részét nem értem, hogy ez a szexhiány úgy jön, vagy még inkább az önkielégítés, mintha valami napi rutin lenne. Mint pl. a székletürítés. És ez számomra nem értelmezhető.

2011. ápr. 13. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!