Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi részéről elvárás az orális szex, de ha a nő elvárná, a férfiak megtennék?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, tisztelt urak, hogy ha a nő elvárná, hogy a szátokba élvezzen, és elvárná, hogy le is nyeljétek a nedvet, akkor megtennétek?2011. ápr. 13. 21:13
11/16 zitaszabo válasza:
Már nem azért, de a legtöbb férfit nem kell megkérni az orális szexre, hiszen ők élvezik csinálni a nőknek.Úgy , hogy .....hülye kérdés.
12/16 gr. Shadow válasza:
Persze hogy meg. Örömmel.
Csak szíves tájékoztatásodra közlöm tisztelt hölgy hogy egy jó orális kényeztetés alatt kb. ugyanannyi nedvet enged a nő is a férfi szájába mint egy átlagos ejakulátum mennyisége. Csak nem egyszerre. Sőt hogy tovább fokozzam a dolgot, kémiai szempontból nem sok különbség van a puncinedv és az ondó között ami ugye mint tudjuk az ejakulátum legnagyobb részét alkotja.
Továbbá azt is szeretném a tudomásodra hozni hogy két egymást szerető ember között, ez a kérdés így ebben a formában fel sem merül, kivéve ha az egyikük önző és sekélyes...
13/16 anonim válasza:
Mi az hogy meg. Kérés nélkül is imádom a gyönyörű puncikátokat nyalogatni, lányok.
14/16 anonim válasza:
Igen. Többnyire én kezdem, mivel a nőnek több időre van szüksége.
/f/
15/16 anonim válasza:
Már pedig nincs igazad, igenis sokban különbözik az ondó és a női nedvek, és sokkal kevesebb is..... De mindegy, ki így gondolja, ki úgy, én nem szeretek számba nem való dolgokat lenyelni.
16/16 anonim válasza:
szivesen csinálom,és nekem is kinyalja a puncikámat!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!