Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi részéről elvárás az orális szex, de ha a nő elvárná, a férfiak megtennék?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, tisztelt urak, hogy ha a nő elvárná, hogy a szátokba élvezzen, és elvárná, hogy le is nyeljétek a nedvet, akkor megtennétek?2011. ápr. 13. 21:13
1/16 anonim válasza:
Nálam nem elvárás az orális szex, de ha én elvárnám akkor természetesen fordított esetben is megtenném.
2/16 anonim válasza:
Persze, miért ne? Engem még izgatna is :)
Gondolom, arra vártál, hogy fújjogni kezdek, de el kell keserítselek, nem kezdek fújjogni!
3/16 anonim válasza:
Tisztelt hölgyem!
Ha önnek kinyalná egy férfi a kulalukát, akkor eleget tenne annak az elvárásnak, hogy ön is kinyalná a férfi ánuszát?
4/16 anonim válasza:
Mivel a nők nem tudnak úgy élvezni, mint a férfiak, ezért eleve nincs értelme a kérdésnek, ha pedig a "spriccelős orgazmusra" gondolsz, az nem létezik, az vizelet, akinek meg ahhoz gusztusa van, hát egészségére.
6/16 anonim válasza:
Nálam nem elvárás sőt megalázó a lánynak szerintem, szóval felejtős az egész. 25/F
9/16 anonim válasza:
A gondolatmeneteddel az a baj, hogy amikor a férfi elvárja az azért van, mert a nő ódzkodik tőle, viszont a férfiak szívesebben csinálják valamiért, mint a nők.
Én megtenném, igen.
10/16 anonim válasza:
ma 21:26, de van, hidd el, tapasztalatból mondom, és nem pisi. Bocs az OFF-ér. Amúgy, hogy válaszoljak is, az én barátomnak nincs semmi problémája az orális szexel és nem zavarja, ha a szájába megy, és nem várja el tőlem, ha nem akarnám, nem kéne.
23/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!