Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen koru volt a legfiatalabb lány akivel lefeküdtetek?
Figyelt kérdés
Nem féltetek, hogy baj lesz belőle? Én a 16 éves barátnőmmel feküdtem le, és csak utánna tudtam meg, hogy az apja rendőr örnagy. Majdnem mentem futkosóra mert persze kiderült a dolog. Sztori is érdekelne.2011. ápr. 13. 19:43
1/11 anonim válasza:
én 22 voltam, a barátnőm 16. nem lett belőle semmi baj, azóta is szeretjük egymást.
3/11 anonim válasza:
3 évesen az oviban "együtt háltam" 8-10 lánnyal.
5/11 anonim válasza:
Ja hozzátenném, hogy a csajt már 15 évesen lefektette a volt barátja, de ezt otthon nem merte elmondani a lány. Úgyhogy nem engedték, hogy nálam aludjon, meg bulizni jöjjön velem, mert még "elveszem a szűzességét"
Eszem faszom megáll. Áuuuuu :D
7/11 anonim válasza:
Hivatalosan 14 év alatt a törvény bünteti, bűncselekmény, ha az egyik elkövető nagykorú. Valójában ez úgy tűnik, hogy nem működik jól, mert ha mindkét elkövető 14 év alatti, akkor a törvény szerint kiskorú nem büntethető. Tehát 14 év alatt, csak 14 év alattival szabad büntetlenül szexelni. (ez a törvény! - BRAVÓ) Az iskolában nem kérdezheti meg a tanár, mert sérti a személyiségi jogokat, és a kérdésért a tanárt büntetik meg. Ha a tanár megtudja, hogy egy diákja szexel, nem tájékoztathatja a szülőket, mert megsérti a tanuló személyiségi jogait, ezért kirúghatják. 14 év felett bárki élhet törvényesen szexuális életet, de az aktusról fényképek nem készülhetnek, csak 18 év felett. Vannak még joghézagok, hogy valójában milyen emberi csoportokra kötelező a törvény, mert nekem úgy tűnik, hogy nem mindenkire érvényes.
8/11 kovpet válasza:
20:29: Ma Magyarországon 14 év alatt nem büntethető az ember. Bizony, másért sem. Gyilkosságért sem. Semmiért.
Ez van...
Most akarják levinni 12-re ezt a korhatárt.
9/11 anonim válasza:
Én 29 voltam, a bnőm meg 17. Én vettem el a szüzességét. Azóta már a feleségem :)
35/F
10/11 anonim válasza:
16 évesen már nyugodtan kefélheted az őrnagy bácsi lányát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!