Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú.. jobban mondva a volt "pasim" ( mert kb 2 napig """jártunk""") és én még mindig szeretem, már lefeküdtem vele egyszer ( ő vette el a szüzességem) és azt mondta h nem akar mostanában kapcsolatot legf majd később, és megakar mindig d*gni, és én megkérdeztem h utána mi lesz.. és mondta hogy semmi, max majd idővel kapcsolat... de nemtudom h most mit csináljak.:S éljek a lehetőséggel és d*gjak vele párszor vagy inkább hanyagoljam? Ti mit csinálnátok?2011. ápr. 13. 15:11
2/11 A kérdező kommentje:
ő 19 én 16
2011. ápr. 13. 15:16
3/11 anonim válasza:
Amit te akarsz..ha neked jó,hogy csak szex, akkor csináld. Neki egyértelműen csak szex kell,el ne hidd már,hogy ebből valaha is kapcsolat lesz..örül,hogy van neki egy ilyen csaj,hogy néha megdughatja. A kérdés,hogy neked jó-e ha kihasználnak.
4/11 A kérdező kommentje:
rajtam kívül még rengetek ilyen csaja lenne mert mindig ebből volt a veszekedés... és amúgy én nem szeretnék egy elfuserált ribanc lenni.. szóval megmondom neki h vagy lesz kapcsi vgay akk semmi...
2011. ápr. 13. 15:20
5/11 anonim válasza:
Ilyen kapcsolatba bele ne menj! Úgy ki fogsz égni, mint a fene! Jól mondja a második. Neki csak egy "dugópartner" vagy, másra nem kellesz a srácnak, hidd el!
első voltam
6/11 anonim válasza:
Azt felejtsd el, hogy kapcsolat lesz ebből. Csak kihasználja a lehetőséget, az hogy hagyod e neki pedig rajtad múlik.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nem fogom engedni... mert hétvégén lent alszok mert náluk van a lovam... és oda járok lovagolni. szóval elkerülhetetlen h talizzunk, de viszont mellette kell h aludjak mert máshol nagyon nincs hely mert bnőm is ott alszik mert ő meg a bátyjával van együtt. de nem fogok neki engedni semmit...
2011. ápr. 13. 15:23
8/11 anonim válasza:
"én nem szeretnék egy elfuserált ribanc lenni"
Ha 16 évesen két nap után hagytad hogy megdugjon akkor nem leszel, már az vagy.
9/11 A kérdező kommentje:
Jó.. akkor úgy mondom h nem szeretnék csak egy strigula lenni...
2011. ápr. 13. 15:44
10/11 harcosangyal válasza:
15:40-es válaszolóval értek egyet.
Képes voltál a szüzességedet egy s*ggfej b*romnak adni és még most is kapcsolatban reménykedsz ezek ismeretében... Gratulálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!