Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rövidebb meneteket akar a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövidebb meneteket akar a feleségem, és kevesebb előjátékot. Nekem nem elég 15-20 perc szeretkezés. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt. Régebben nagyon jókat szeretkeztünk. Előjátékkal együtt akár egy órát vagy többet is, minden nap. Sajnos már csak heti 1-2 alkalom van, és azt szeretné ha rövidebbek lennének... Mindig fáradt, szeretné gyorsan letudni... Neki elég egy kis előjáték, néhány perc puncinyalással a végén. Ha hosszabban kényeztetném, szól hogy térjünk a lényegre. Ő elég keveset kényeztet engem, bár amit csinál az jó csak rövid.

Utána elég neki 10 perc dugás és elélvez. Ha ő van felül, akkor még gyorsabban elmegy. Nem színleli, abban teljesen biztos vagyok. Utána már láthatóan unottabban az ágyban.

Mintha felcserélődött volna nálunk a férfi-női szerep...

Nekem ez a minimális előjáték nem elég, és a 10 perces menetek sem. Nem izgulok fel ennyire gyorsan és elélvezni sem tudok ennyi idő alatt. Elég sokat beszéltünk már erről, mindig azzal jön, hogy fáradt, de élvezi azt amit csinálunk. Néha azzal viccelődik, hogy kiélhetném magam más kielégítetlen nővel :S

Mit csináljak? Szeretős-félrelépős dolgokba nem szeretnék bonyolódni...

F30

2011. ápr. 13. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Van más nő is a világon..."

nem akarok elvált kisgyerekes apuka lenni, amíg nem muszáj :S

2011. ápr. 13. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem fáradt,gyerekeket nevelni nem egyszerű.
2011. ápr. 13. 15:58
 13/14 A kérdező kommentje:

"Szerintem fáradt,gyerekeket nevelni nem egyszerű."

Feltűnt. Ezért írtam hogy segítek amennyit tudok. Nem vagyok este 10re haza járós meg tv előtt sörözős apuka.

2011. ápr. 13. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt anyukámmal. Igazából az ovi segít. Majd ha lesz otthon pár óra csöndje és ki tudja aludni magát nem egyszer!! hanem majd jó sokszor... na akkor rendben lesz. Nagyon jó, hogy segítesz amiben csak tudsz ( ez természetes is ). Próbáljatok meg keresni néha valakit aki vigyáz rájuk és elmenni kettesben moziba, vagy egy nyugodt éjszakára valami üdülőhelyre vagy akár a gyerekekkel együtt kirándulni( úgyis jön a húsvét... egy kis sütögetés valahol vagy ilyesmi ).

Az ágyban meg ... szeretkezz vele. És mindig mond el neki, hogyha valamin változtatni szeretnél =)

2011. ápr. 13. 17:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!