Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövidebb meneteket akar a feleségem, és kevesebb előjátékot. Nekem nem elég 15-20 perc szeretkezés. Mit csináljak?
8 éve vagyunk együtt. Régebben nagyon jókat szeretkeztünk. Előjátékkal együtt akár egy órát vagy többet is, minden nap. Sajnos már csak heti 1-2 alkalom van, és azt szeretné ha rövidebbek lennének... Mindig fáradt, szeretné gyorsan letudni... Neki elég egy kis előjáték, néhány perc puncinyalással a végén. Ha hosszabban kényeztetném, szól hogy térjünk a lényegre. Ő elég keveset kényeztet engem, bár amit csinál az jó csak rövid.
Utána elég neki 10 perc dugás és elélvez. Ha ő van felül, akkor még gyorsabban elmegy. Nem színleli, abban teljesen biztos vagyok. Utána már láthatóan unottabban az ágyban.
Mintha felcserélődött volna nálunk a férfi-női szerep...
Nekem ez a minimális előjáték nem elég, és a 10 perces menetek sem. Nem izgulok fel ennyire gyorsan és elélvezni sem tudok ennyi idő alatt. Elég sokat beszéltünk már erről, mindig azzal jön, hogy fáradt, de élvezi azt amit csinálunk. Néha azzal viccelődik, hogy kiélhetném magam más kielégítetlen nővel :S
Mit csináljak? Szeretős-félrelépős dolgokba nem szeretnék bonyolódni...
F30
Ott a válasz a kommentedben! Kicsi gyerekek....
Én is pont így voltam a dologgal. Két gyerek, alig 2 év alatt....Kikészítettek estére.
Amíg csak a nagyobbik volt,még úgy ahogy elment....De kicsi születése után én is kértem a férjemet,hogy keressen magának szeretőt, csak ne tudjam meg...
Mennyi idősek a kicsik?
A LEGJOBB ORVOSSÁG A PROBLÉMÁRA : CSINÁLJ A PÁRODBÓL ANYA HELYETT NŐT.
Küldd el szolárium, fodrász, barátnők. Pár hét alatt kicserélődik. És ha szépnek látja magát, szexisnek érzi, akkor az intimitás is jobb lesz.
Mennyi idősek a picik?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!