Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha átlátszó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha átlátszó bikiniben megyek fürdőbe?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy citromsárga bikinit. Amikor itthon megmutattam a férjemnek, azt mondta, hogy ez ha vizes les valószínű át fog látszani. Aztán kipróbáltuk a fürdőszobában, és tényleg látszanak a mellbimbóim, meg a punciszőröm is egy kicsit látszik. A férjem azt mondta nem bánja ha viselem. Csak attól félek, hogy hogy majd az öreg hölgyek a fürdőben beszólnak. Szerintetek?
2011. ápr. 13. 11:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes a férjed, hogy így is elenged. Én tuti nem mernék így emberek közé menni...
2011. ápr. 13. 11:14
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Inkab ne viseld.
2011. ápr. 13. 11:14
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Ha neked tetszik és nem zavarna, akkor ne törődj vele mások mit mondanának.
2011. ápr. 13. 11:15
 4/23 anonim ***** válasza:
74%

Ha csak a felső rész látszódna át,akkor más lenne,mert az a legtöbbnél átlátszik minimálisan,legalábbis kivehető a mellbimbó.De intimebb helyen is látszik pl a szőr,akkor az már tényleg vészes.Én nem az idősektől paráznék,hanem a velem egyidősöktől,akikben az lenne,hogy Te egy rib anc vagy és meg lehet könnyen dugni.Párodat se értem..

Ne hord szerintem ha nem akarsz egy könnyűvérű lánynak tűnni.

2011. ápr. 13. 11:17
 5/23 A kérdező kommentje:
Már régóta szerettem volna sárga bikinit. Most ráfutottam,és nagyon tetszik a színe is meg az szabása is. Szerintem viselni fogom.
2011. ápr. 13. 11:18
 6/23 lovelyne válasza:
38%
Szerintem semmi baj nincs azzal ha látszik a mellbimbód!Nekem is szokott.:) A punciszőrt viszont érdemes leborotválnod az nem túl szép látvány ha bikinit húzol!
2011. ápr. 13. 11:18
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is van kicsit átlátszó,amit használok fürdőben is.Szerintem a kicsit átlátszó még nem feltűnő.Meg azt tapasztalom hogy nem igen divat már a beszólogatás.Senki nem foglalkozik a másikkal hogy miben fürdik.
2011. ápr. 13. 11:19
 8/23 A kérdező kommentje:
A bikinivonalam pesze le van borotválva, de a férjem nem szereti ha teljesen csupasz a puncim. Meg én sem szeretem.
2011. ápr. 13. 11:21
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem zavar hogy néhányan csorgó nyállal néznek rád akkor viseld.A párod helyében nem engedném,mert a fürdőnek is vannak iratlan szabályai,és gyerekek is lehetnek ott,de lehet hogy csak én vagyok régimódi.

Szerintem te megerősítést vársz,de így is úgy is fel fogod venni.

2011. ápr. 13. 11:29
 10/23 anonim ***** válasza:
50%
Menj el, legalább lesz egy jó napja a vendégeknek! :)
2011. ápr. 13. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!