Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zuhanyrózsás maszti?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuhanyrózsás maszti?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Sokan csinálják? Mik az előnyei és hátrányai?
2011. ápr. 12. 21:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Egyetértek,hátránya, hogy később partner nem ezt az ingert produkálja.

Előnye, hogy fürdő mindenütt van, akár koliban is...és gyors is!

2011. ápr. 13. 01:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem nekem is. De már rég csináltam mert nincs rá szükségem. Volt, hogy többször is elmentem, nagyon durva érzés.
2011. ápr. 13. 02:29
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Lányok engemet hivjatok majd én kielégitelek tikteket!!!
2011. ápr. 13. 13:31
 14/18 Avenged ***** válasza:
35%
De csinálnám veletek camba lányok ^^:P
2011. ápr. 13. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Előnye, hogy gyors és higiénikus, hátránya, hogy függőséget okoz(legalábbis nálam).Elmegyek fürdeni, előtte kis zuhanyjáték, és wow!, aztán a kádban fekve, a jó meleg vízben, mikor már megnyugodott kicsit a csikló az előző őrületes orgazmus után, és újra wow! aztán rápillantok az órára, és még látom van időm amíg a párom hazaér, (meg eleve három a magyar igazság) úgyhogy wow! ismét, aztán próbálom magam lebeszélni, hogy már tényleg ne tovább, de csak megnyitom azt a csapot és WOW! Hátrány még, hogy a pasi teljesítő képessége szinte sehol nincs ehhez képest, akármilyen szexállat is legyen az tuti, valamint, hogy esetleg ha nagyon bevadulsz kissé szétkapja az erős sugár a fő játékszered.
2011. ápr. 14. 14:10
 16/18 Avenged ***** válasza:
Egyébként nincs hátránya csak annyi hogy rászoksz ^^
2011. ápr. 15. 06:20
 17/18 anonim ***** válasza:

ha vizísugár akkor a szűzoltók

[link]

[link]

2011. máj. 12. 22:28
 18/18 anonim válasza:
Ezzel el lehet vesziteni a szuzessegedet? :)
2017. jan. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!