Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuhanyrózsás maszti?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Sokan csinálják? Mik az előnyei és hátrányai?2011. ápr. 12. 21:58
2/18 anonim válasza:
én csinálom, k.urvajó :DDD jobb mint máshogy csinálni szerintem. gyorsan megyek is masztizni egyet
18/L
3/18 A kérdező kommentje:
én is imádom :D. nagyon rákattantam, minden nap csinálom, én csak így tudok elmenni :)
2011. ápr. 12. 22:06
4/18 anonim válasza:
Én is csináltam,míg nem volt partnerem. Hátránya nincs. És persze kvajó..:D
22/L
5/18 anonim válasza:
Én is kipróbálnám ti hogy csináljátok??
6/18 anonim válasza:
Én beülök a kádba, szétteszem a lábaimat, leszedem a rózsát,hogy csak egy vastagabb vízsugár jöjjön, aztán azt a csiklómra irányítom...hát, pár mp, (ha nem úzom direkt az időt) és eldurranok..
Most megkívántam, lehet megyek is zuhanyozni..
7/18 anonim válasza:
Oké, benne vagyok. Írj privit! 22F ;)
8/18 anonim válasza:
Én is csinálom, szeretem.
Hátrány: Ha nagyon erős vízsugárral csinálod rendszeresen, akkor később nehezebb lesz elérned a csúcsra, ha majd egy pasi fogja csinálni neked, mivel Ő nem képes olyan erőteljesen izgatni, mint a vízsugár.
tehát mértékkel :)
9/18 anonim válasza:
szerintem is az a legjobb:) hihetetlen érzés..semmilyen más segédeszközhöz nem hasonlítható:) én is a legvastagabb sugárral csinálom és próbálom minél tovább húzni, de nem sikerül, mert nem birok magammal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!