Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főleg lányok, Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg lányok, Szerintetek nagyon durva ha ilyen anyajegyes a kezem? (Képek lent)

Figyelt kérdés

Érdekelne az Őszinte véleményetek

Én nagyon csúnyának találom a karomat így nagyon nincs önbizalmam a lányoknál.

Pólóba meg nem szeretek mutatkozni

Szóba jöhetne nálatok egy ilyen fiú vagy nagyon esztétikátlan?

20/F

Képek::>>

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 12. 21:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

A férjemnek is ilyen.. Sőt nem csak a karja, de az egész válla.. :) Én szeretem nagyon, teljesen normális.:)

23/n

2011. ápr. 12. 22:59
 22/41 anonim ***** válasza:
valami sokkolóbbra számítottam.. :"D azt hittem hogy 10 cm átmérőjű szőrös akármik lesznek rajtad :"D
2011. ápr. 12. 23:04
 23/41 anonim ***** válasza:

A karod egyáltalán nem gáz, szerintem senkit sem zavar, ha egy lány szerelmes beléd, őt meg végképp nem.

Az viszont már gáz, hogy 20 éves férfi létedre ilyen butaságokon problémázol, sőt, még képeket is készítesz róla. Ilyen idős korban illik kinőni az ilyen tinis aggodalmakból. Legyél már tökösebb, magabiztosabb:) Tényleg nem bántásból írom, csak építő jellegű kritika.

23/N

2011. ápr. 12. 23:15
 24/41 A kérdező kommentje:

Köszi,értem én de annó 16-19 év között elég durva aknés volt az arcbőröm így kimaradt az életemből a fiatalság,akkor zárkózott voltam teljesen.

Félreértések elkerülése végett nagyon sok jó csajt meg sok embert ismerek akik elfogadtak,sőt több olyan lányt is ismerek akik szerelmesek belém ,de ha itt kiírhatom a kérdésem képekkel mellékelve akkor valamennyire növelni tudom az önbizalmamat

Nem mellesleg nagyon jó humor érzékem van,divatosan öltözködöm úgy ahogy csak gondoltam kirakom ide a kérdésem mert ti többség válaszolni tudtok,egy barát meg persze,hogy azt mondja,hogy jaj ne foglalkozz vele.Csak tudni illik ez nem olyan könnyű,de amúgy nem vagyok depressziós típus,jókedvű,életvidám és olykor elég magabiztos srác vagyok,e kérdésemet leszámítva:)

A hátam még durvább amúgy de arról nem tudok képet csinálni mert nem vagyok akrobatikus:)

További kellemes estét,hátra van még a napi test edzés:)

Sziasztok

2011. ápr. 12. 23:22
 25/41 anonim ***** válasza:
alig van 10petty rajt ez semmi :D
2011. ápr. 13. 09:26
 26/41 anonim ***** válasza:
Mé lenne baj :D
2011. ápr. 13. 10:14
 27/41 anonim ***** válasza:
Ahogyan előttem is írták, ezek főleg szeplők. Amúgy nekem tetszenek az anyajegyek, csak sajnos ritkán látni ilyent, pedig szerintem ez különlegessé is tehet. :) 18l
2011. ápr. 13. 18:52
 28/41 anonim ***** válasza:

Jó módszer! Így hizlalod az önbizalmad, begyűjtöd a dicséreteket, hogy milyen remekül néz ki a karod. Ez is egy jó módszer az ismerkedéshez. A többiről már ne tegyél föl képeket, így is tetszeni fogsz a lányoknak.

/f/

2011. ápr. 14. 20:05
 29/41 anonim válasza:
az anya jegy nem gond de ha csajnak szőrös a keze az már eléggé
2011. ápr. 14. 20:13
 30/41 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs vele a karoddal.

Utolsó, egy lánynak miért ne lehetne szőrös a karja.(nem mintha nekem az lenne, de van bőm akinek az)

Rendben, ha őserdő, lehet nem a legesztétikusabb, és jobb leszedni, de a lányok is emberből vannak ám. Csak szólok.

2011. ápr. 14. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!