Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főleg lányok, Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg lányok, Szerintetek nagyon durva ha ilyen anyajegyes a kezem? (Képek lent)

Figyelt kérdés

Érdekelne az Őszinte véleményetek

Én nagyon csúnyának találom a karomat így nagyon nincs önbizalmam a lányoknál.

Pólóba meg nem szeretek mutatkozni

Szóba jöhetne nálatok egy ilyen fiú vagy nagyon esztétikátlan?

20/F

Képek::>>

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 12. 21:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezen semmi nem múlik! Egyáltalán nem vészes a kezed, tök normális. A csajok nem fognak emiatt lepattintani. :)
2011. ápr. 12. 22:01
 12/41 A kérdező kommentje:
Csak az is van,hogy buszon így tökre megnézik ha pólóba vagyok és az kicsit kellemetlen számomra:S
2011. ápr. 12. 22:04
 13/41 anonim ***** válasza:

Hello!

Egyaltalan nem veszesek...sot...lehet hogy csak en vagyok igy de en kifejezetten szeretem az anyajegyeket... :) hat nem tudom hogy hol elsz de annyit tudok mondani hogy ne foglalkozz veluk...tudom nehez de en is hasonlo problemaval kuzdok igaz en nem anyajegyekkel hanem sebekkel az arcomon(pattanasbol maradtak) kb 6 eve. Ja es lanybol vagyok. 21

2011. ápr. 12. 22:14
 14/41 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok. Nekem fel sem tűnt volna, de szerintem a többi lánynak sem.
2011. ápr. 12. 22:21
 15/41 anonim ***** válasza:

Ezeknek nagyrésze szeplő,nem anyajegy.

Nekem nincs vele bajom...

Szerintem aranyos.^^

16L

2011. ápr. 12. 22:23
 16/41 anonim ***** válasza:
Én valami durvára számítottam, ez egyáltalán nem vészes... én is anyajegyes vagyok, az én karom is hasonló, sőt, mindenem anyajegyes, és eddig összvissz 1 srác mondta, hogy nem nagyon bírja az anyajegyeket. Senki mást nem érdekelt, és a lányok még toleránsabbak, szerintem.
2011. ápr. 12. 22:27
 17/41 anonim ***** válasza:
Szia! Aranyosnak tűnsz... nem akarsz tőlem valamit édes? 20/L
2011. ápr. 12. 22:41
 18/41 anonim ***** válasza:

Te most ugye viccelsz? Az ég világon semmi gond nincsen a karoddal. Sok anyajegyed van, na és?

Ez kizárólag nyáron zavarjon a strandon, és akkor is csak akkor, ha nincs nálad magad faktorszámú naptej.

Egyáltalán nem csúnya, semmi gond nincs vele.

Egyébként ne gondold, hogy egy lányt majd pont a karod fog érdekelni. Az embereknek inkább az alkatod tűnik fel és az arcod, a hajad, a szemed.

L 23

2011. ápr. 12. 22:51
 19/41 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem! Ez nem is sok. Ennyi nekem is van és letojom. Semmi baj nincs vele. Ha több lenne, azzal se lenne gond.

23/l

2011. ápr. 12. 22:55
 20/41 A kérdező kommentje:
22:41-es bekaphatod a f'szomat,többieknek nagyon köszi a választ de azért még-még írjatok imádok olvasniii:D
2011. ápr. 12. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!