Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak lefeküdni akarnak velem a srácok de semmi komolyat?

Figyelt kérdés

nem öltözködöm kirívóan (szimpla zenekaros póló,+farmer) nem adom be a derekam mindenkinek részegen de akit egy kicsit is közel engedtem magamhoz csak egy éjszakát akart...

és mellesleg még nem is vok egy topmodel szal nem is a testi adotságaim miatt

ezért nem értem :S

2011. ápr. 12. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

bocs a kérésért de nem linkelnél egy képet?

am általában e igy szokott lenni hogy bepróbálkoznak és ha beadod a derekad másnap már ribanc vagy de ez nem az én véleményem,mármint hogy emiatt ribanc lennél.

Jól teszed!

21F

2011. ápr. 12. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Mert a pasik már csak ilyenek?! Vagy mert éretleneket fogsz ki, akik még képtelenek párkapcsolatra?!Szexre minden pasit meg lehet kapni, megtartani már nehezebb! Főleg 30 alattiakról van szó!
2011. ápr. 12. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:

én asszem ez alól kivétel vagyok :P

Mert nem basz*k végig minden útamba kerülő lányt

első voltam

2011. ápr. 12. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Hát, én nem ismerlek, ennélfogva nem tudom, hogy szoktál viselkedni, de könnyen lehet, hogy a mozdulataidból, a beszédedből, vagy bármiből az jön le a fiúknak, hogy könnyűvérű vagy... Aztán olvastam, hogy zenekaros pólóban és farmerben feszítesz, ami arra enged következtetni, hogy rocker vagy, vagy legalábbis valami metálos. Olyan körökben meg sajnos viszonylag gyakoriak az "olyan" pasik.
2011. ápr. 12. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nem nyugtat meg, de én is hasonló problémával küzdök, sztem minden pasi csak erre tud gondolni...
2011. ápr. 12. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden pasi arra gondol, csak nem mindegy hogy meddig gondolaja ugyanazzal a lánnyal. Mint ahogy nem mindegy meddig marad a lány is melletted.
2011. ápr. 12. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy annyira keresed a szerelmet, hogy könnyen közel engedsz magadhoz bárkit és ezen felindulva próbálják ezt kihasználni vagy símán ezt sugallod és élvezed csakmáltatod itt magadat és bennünket.
2011. ápr. 13. 09:46
 8/9 A kérdező kommentje:

utolsónak írnám nem áltatom magam a jelentkezők közül 2 engedtem magamhoz közelebb a többeknél az ötletet is igyekeztem "kiverni a fejéből"

arra gondoltam még, h azt hiszik h mert rengetek fiú haverom van könnyebb préda vok vagy igazából már nem is tudom :S

2011. ápr. 13. 15:29
 9/9 A kérdező kommentje:
a 22:05-nek az tény h nem diszkósokkal meg rapperekkel lógok de igazából arra akartam utalni h még nem is vmi nőies ruhákban vagy kivágott cuccokban flangálok minél többet takar annál jobb mert az önbizalmam nincs igazán a helyén
2011. ápr. 13. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!