Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért akarnak csak a pasik lefeküdni velem és semmi komolyat?
nem szoktam k.rváskodi,mikor az osztályban is a fiuk megfogják a seggem vagy vmi akkorát leb.szok nekik
/hát nem értem de legközelebb megkérdezem az illetöt vagy vmi XD/
Nálunk is ez megy az osztályba...meg állandóan a mellünket nézi az egyik gyerek.
Ugyan,az ilyeneket nem kell felvenni,elütöd egy poénnal és kész.Mi most már ott tartunk,hogy szinte minden nap ez a téma és annyit nevetünk ahogy beszólunk egymásnak,hogy csak na...pl. amikor tesi öltöző előtt lefekszik hassal egy fiú a padra akkor egyik lány beszólt neki,hogy oké,hogy neked jobb nem jut,de azért ne előttünk élvezkedj már a fapaddal.Meg ilyenek és ezek így tök viccesek,van amikor már hasunk is fáj a sok nevetéstől.
De tényleg,ha nem viselkedsz krvásan akkor nincs gond.Ilyen korban vagyunk.A fiúkat csak ez érdekli,meg a haverok.Nekem egyik ismerősöm (lány) azt mondta,hogy már unja,hogy a fiúk csak erre gondolnak.Pedig azért mi is gondolunk rá eleget,csak tudjuk kontrolállni magunkat,többnyire.
15/L
hát télleg kevés társam van aki nem csak nyomkodni akar...
szoktál cigizni vagy inni? me ha igen akko lehet ehhez köze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!