Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 8cm hosszú péniszmérettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8cm hosszú péniszmérettel lehet élvezni a lánynak a szexet? Elsősorban nőket kérdezem hogy ciki e nagyon ha ekkora (14éves vagyok de inkább 12éves körülinek nézek ki és 155cm)

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 12. 21:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Bocsi ha nem tudtam egybe megfogalmazni...:S
2011. ápr. 13. 18:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, hogy mereven 8 centi e, mert volt már itt 8 centis kérdés, aztán mire írtak vagy 20-an különböző hangnemű válaszokat, a végén odaírta a srác, hogy uh... nekem mereven olyan 15 centi, nektek úgy mekkkora, ha alapból 14-18...

Szóval nem annyira egyértelmű ez mindenkinek... :)

Amúgy nekem sem nagy -kb 14 cm hosszú, és 11,5 cm kerületű, viszont csak egy kicsivel lehetett kisebb 14 éves koromban. Viszont van egy haverom, akinek amikor nekem 12 centis volt, 16 centivel bírt, és nem, hogy be hozhattam volna a lemaradásomon, neki dacára annak, hogy majd két évvel idősebb, mint én még nőtt 6 centit, míg nekem nagy nehezen 2-t... szóval arra sem mernék kijelentéseket tenni senki nevében sem, hogy fog e nőni, vagy nem, és ha igen, mennyit.

üdv, 24/f

2011. ápr. 13. 23:36
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2011. ápr. 14. 16:05
 24/26 anonim ***** válasza:
14 évesen ne akarj megdugni senkit szal nemkéne még ezzel foglalkoznod. inkább menjél és írd meg szépen a matekházidat....
2011. ápr. 17. 16:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Hidd el, elég sokáig nő a farok, 14 évesen a tiéd még biztos növésben van. Nem állítom én se, hogy pár év múlva hipphopp nő még plusz 5-6 centit, de 3at szerintem lazán. Aztán ha szerencséd van többet is :) De nekem pl barátom(21) pont mostanában mondta, hogy neki 14-15 éves korában határozottan kisebb volt még. Úgyhogy csak nyugi, és ennyi idősen tényleg ne görcsölj ezen :) Különben is, akármilyen nyálasan hangzik is, ha megtalálod a megfelelő partnert, azt nem a farkad mérete fogja elsősorban érdekelni.
2011. júl. 24. 23:41
 26/26 anonim ***** válasza:

verd ki mindennap kétszer és jobban fog nőni mert az erek jobban tágitják lehet akát 20 cm is 20 éves korodra vagy keress egy lányt aki leápol naponta

sok sikert

2014. júl. 27. 15:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!