Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8cm hosszú péniszmérettel lehet élvezni a lánynak a szexet? Elsősorban nőket kérdezem hogy ciki e nagyon ha ekkora (14éves vagyok de inkább 12éves körülinek nézek ki és 155cm)
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat.2011. ápr. 12. 21:04
2/26 Moszuke válasza:
vágott szemű vagy?
amúgy a vagina 8-11centi vagymi.. jó az
3/26 anonim válasza:
tudod, mi az az erekció? próbáld ki
4/26 anonim válasza:
Rossz a megfogalmazás. 8 cm rövid, és nem "hosszú".
5/26 anonim válasza:
Hát hallod, neked aztán jó közel kell állnod a piszoárhoz sikerüljön bele lőni.
7/26 kovpet válasza:
Ha 12-nek nézel ki és 155 vagy, akkor még nem kezdtél el rendesen kamaszodni. :) Nyugi, nő az még.
8/26 anonim válasza:
Hogy milyen bunkó válaszokat tudtok adni!! 14 évesen még ne aggódj, hiszen másod sincs még kifejlődni! Nem kellene ezen görcsölnöd, mert később teljesen gátlásos leszel ( és vannak akik beszólásaikkal segítenek is ebben!)! Várj még 2-3 évet aztán centizzél!!28/N
9/26 Pinocchio válasza:
Szerintem kezd újra a mondatot mert nem sikerült:)
10/26 anonim válasza:
Ha 14 évesen még 155 cm vagy, tényleg bőven meg van az esélye, hogy még nőni fogsz, és nem csak a magasságodra értem :)
A másik pedig, hogy izgasd fel magad, és nézd meg, merev állapotában mekkora a mérete. Hidd el, meglepően nagyot tud nyúlni ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!