Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki szexel megszakításosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szexel megszakításosan fogamzásgátló nélkül? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
Nem félnek azok akik fogamzásgátló nélkül szexelnek?? Mert hát az előváladékban is van életképes spermium. Lécci írjatok.
2011. ápr. 12. 20:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogyan védekezik. De arról tudjatok, hogy a megszakítás igenis egyfajta védekezési módszer. A védekezés nélküli szex azt jelenti, hogy aktus elejétől az elélvezés végéig mindent durrbele. A megszakítás pedig másról szól. Igaz, nem biztonságos, DE ettől még a védekezés egyik fajtája.

Mi is évek óta alkalmazzuk ezt a módszert + hőmérőzés + naptár. És semmi gond nincs. Mellesleg nem azért, mert olyan vagányak vagyunk, hanem így is elég ramaty a hormonrendszerem, nem szedhetek semmiféle hormontartalmút, még a legalacsonyabbat sem. A gumi pedig elég húzós lenne anyagilag nap mint nap, akár többet is venni, és mivel diákok vagyunk, nem tudjuk finanszírozni. A másik oka pedig, hogy nekem gumi használat után piros pöttyök jöttek ki a nunimon. Kétszer használtuk, kétfajtát, mindkétszer kijöttek. Szóval köszönöm, nem kérek belőle.

21/L

2011. ápr. 12. 21:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Hú de morci lett valaki..olvasd vissza légy szíves, hogy milyen szavakkal illettél, milyen hangnemben, és milyen helyesírással, és aztán mond rám,hogy értelmi fogyatékos vagyok, és a legalja..ha van annyi intelligenciád, rájössz,hogy esetleg benned van a hiba. Ez meg egy fórumnak csúfolt valami, ahol egymásnak írnak emberek, esetleg kijavítják az okosok,a buták nézeteit. Ha nincs közünk a szexuális életedhez, ne írj róla, ne oktass ki, és ne írj hülyeséget a kezdőknek. De én befejeztem,mert nincs kivel vitatkozni,nem vagyunk egyforma szinten sem modorilag,sem intelligenciában..további szép estét!
2011. ápr. 12. 21:20
 13/23 anonim ***** válasza:

Én nem félek, mert egy rakás meddőségi problémám van már 10 éves korom óta. :) (pcos, prolactinémia--> szoptató hormon túltermelődik, menstruációm sincs 2 éve, peteérésem sincs) Szóval nálam égi csoda lenne már az is, hogyha úgy terhes lennék, ha belém élvez, nem hogy megszakításossal. :) Mellesleg orvosok sem tudnak mit kitalálni, mert részben rejtett meddőségem van, azaz nem találják a probléma forrását, hogy miért borult fel a hormonháztartásom. De hát ez van... Jó dolog a rosszban, hogy nem kell félnem a terhességtől. :)

19L

2011. ápr. 12. 21:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó te ennek örülsz?
2011. ápr. 12. 21:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha a lánynak nem szabályos a ciklusa akkor simán lehet gyerek a megszakításossal. Gumi nem az az érzés, tabletta(hiába alacsony a hormon tartalma blabla) de kúrvára nem egészséges, nagyobb a mell, máj daganat esélye.
2011. ápr. 12. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:

Mi is a megszakítást használjuk. Eddig nem volt probléma. Olvass utána a neten, hogy hogy is működik a menstruációs cuklus. Mikor kell a legjobban figyelni, mit kell csinálni baj esetén stb... Olvass utána a dolgoknak figyelmesen.

Tudatlanul ne állj neki.

Annak ellenére, hogy nekünk nem volt problémánk én sem ajánlom a megszakításos módszert, mert nagyon veszélyes.

Nem foglak oltogatni, Te dolgot, de mindenképpen gondolkodj el, hogy mit kockáztatsz.

2011. ápr. 12. 21:46
 17/23 anonim ***** válasza:

ma 21:33

Nem örülök, de már hozzászoktam a sok rossz eredményhez, és a sok szenvedéshez a kivizsgálásokon kicsi korom óta. Még esettanulmányt is írtak rólam, mert ritka... Attól nem fogok meggyógyulni, hogy szomorú fejeket írok egy anonim honlapon, vagy búslakodok magamban. :) Én boldog vagyok, mert fájdalmam nincs (max a gyógyszertől), tökéletesnek mondhatom az életem, mindenem megvan. :) Hidd el, hogyha neked lenne ilyen bajod amióta az eszedet tudod, te sem sopánkodnál, nem is érdemes, az életet élni kell boldogan. :) Majd ha 1x akarok gyereket, akkor lesz harc, de ha esetleg nem lesz, akkor hát nem, én felkészültem már bőven ezekre. :)

2011. ápr. 12. 21:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét/hozzászólását.:) És bocsánat hogy a kérdéssemmel néhány embernél 'nagy port kavartam' :(
2011. ápr. 12. 23:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Még régen, amikor elveszítettem a szüzességemet az akkori barátommal, akkor az egész kapcsolat alatt így "védekeztünk" (1 évig). Fiatal voltam (16), naiv és tapasztalatlan, ő meg tapasztalt, és elhittem neki, hogy ez teljesen normális, és nem lehet belőle gond.

Tény, hogy nem lett gond egyszer sem, de mostmár biztos nem csinálnék ilyesmit! Akkoriban még a gyerekeket sem rühelltem annyira.:D Mostmár Nem akarom megadni az esélyt arra, hogy véletlen becsússzon.

2011. ápr. 13. 00:22
 20/23 A kérdező kommentje:
Értem, :) köszönöm a válaszod.:D
2011. ápr. 13. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!