Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szexel megszakításosan fogamzásgátló nélkül?
Kérlek írjatok!
a haverom..
naptármódszer + megszakítás azt kész. lazán nyomják:)
2011. ápr. 12. 20:43
én.nem félek tőle mert 4 éve nyomjuk és nem estem teherbe
2011. ápr. 12. 20:46
3/23 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat. :)
Sok idióta..ezért van a sok abortusz. És ha nekik bejött? Hajrá,dugjatok orrba-szájba védekezés nélkül! Végül is nem belőlem fognak kikaparni egy életképes magzatot..
Attól,hogy 4 évig nem esett be semmi,nem garancia,hogy ma/holnap/jövő héten befog..nem értem, miért nem lehet egy b.szott gumit felhúzni, vagy ha már tartós kapcsolat, és nincs akadálya,gyógyszert íratni. B.szni van ész, másra nem.
2011. ápr. 12. 20:55
eddig nem volt vetélésem és nem is lesz te idióta!!!!
2011. ápr. 12. 20:59
Én idióta? Én felelősségteljesen dugok,nem úgy,mint te! Ne is legyen,csak a szerencsétlen gyereket sajnálnám,téged biztos nem,ha itt sírna a szád,hogy késik, stb..
Olyan buták szexelnek,hogy nem igaz. Menjetek el,és üljetek le beszélgetni kicsit egy nőgyógyásszal..majd az megmondaná,ki az idióta kettőnk közül.
2011. ápr. 12. 21:01
na ide figyeljél te idióta!!!!!!!neked mi közöd van a nemi életünkhöz?????képzeld nekem nekünk nincs nemi bajunk!!!!mit akarsz???nem vagyok tini!!!érthető?huzzál el innen te ocsmány!!!
2011. ápr. 12. 21:05
Húzzál,te én ráérek..ocsmány meg maximum te lehetsz..képzeld, nem csak a nemi betegség ellen kell védekezni,butus, hanem a baba ellen is..hú most újat mondtam igaz? Egyébként erre való a gyógyszer, ugyanis nekünk sincs nemi betegségünk,bármily' meglepő. Te meg az állítólagos felnőtt fejeddel, hülyeségekre biztatod a fiatalságot, gratulálok hozzá. Majd egyszer a lányodat is arra biztasd, hogy a megszakítás helyes módszer..jó is lehet fiatal nagyinak lenni..
2011. ápr. 12. 21:10
jól van te ocsmány!!!NEKED MI KÖZÖD HOZZÁ A MI NEMI ÉLETÜNKHÖZ??????mi közözd???még egyszer leírom:mi közöd???nem érted ügye?hát nem csodálom.amúgy meg nem buzdítom mindenkit h csináljanak utánam!de hiába írok értelmi fogyatékos vagy!sajnállak......tiszta szánalom az népség legalja..........
2011. ápr. 12. 21:13
undorító alattomos féreg!!!!!
2011. ápr. 12. 21:17
Kapcsolódó kérdések: