Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki szexel megszakításosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szexel megszakításosan fogamzásgátló nélkül? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
Nem félnek azok akik fogamzásgátló nélkül szexelnek?? Mert hát az előváladékban is van életképes spermium. Lécci írjatok.
2011. ápr. 12. 20:42
1 2 3
 1/23 Moszuke ***** válasza:

a haverom..

naptármódszer + megszakítás azt kész. lazán nyomják:)

2011. ápr. 12. 20:43
 2/23 anonim ***** válasza:
25%
én.nem félek tőle mert 4 éve nyomjuk és nem estem teherbe
2011. ápr. 12. 20:46
 3/23 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat. :)
2011. ápr. 12. 20:50
 4/23 anonim ***** válasza:
60%

Sok idióta..ezért van a sok abortusz. És ha nekik bejött? Hajrá,dugjatok orrba-szájba védekezés nélkül! Végül is nem belőlem fognak kikaparni egy életképes magzatot..

Attól,hogy 4 évig nem esett be semmi,nem garancia,hogy ma/holnap/jövő héten befog..nem értem, miért nem lehet egy b.szott gumit felhúzni, vagy ha már tartós kapcsolat, és nincs akadálya,gyógyszert íratni. B.szni van ész, másra nem.

2011. ápr. 12. 20:55
 5/23 anonim ***** válasza:
21%
eddig nem volt vetélésem és nem is lesz te idióta!!!!
2011. ápr. 12. 20:59
 6/23 anonim ***** válasza:
57%

Én idióta? Én felelősségteljesen dugok,nem úgy,mint te! Ne is legyen,csak a szerencsétlen gyereket sajnálnám,téged biztos nem,ha itt sírna a szád,hogy késik, stb..

Olyan buták szexelnek,hogy nem igaz. Menjetek el,és üljetek le beszélgetni kicsit egy nőgyógyásszal..majd az megmondaná,ki az idióta kettőnk közül.

2011. ápr. 12. 21:01
 7/23 anonim ***** válasza:
1%
na ide figyeljél te idióta!!!!!!!neked mi közöd van a nemi életünkhöz?????képzeld nekem nekünk nincs nemi bajunk!!!!mit akarsz???nem vagyok tini!!!érthető?huzzál el innen te ocsmány!!!
2011. ápr. 12. 21:05
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
Húzzál,te én ráérek..ocsmány meg maximum te lehetsz..képzeld, nem csak a nemi betegség ellen kell védekezni,butus, hanem a baba ellen is..hú most újat mondtam igaz? Egyébként erre való a gyógyszer, ugyanis nekünk sincs nemi betegségünk,bármily' meglepő. Te meg az állítólagos felnőtt fejeddel, hülyeségekre biztatod a fiatalságot, gratulálok hozzá. Majd egyszer a lányodat is arra biztasd, hogy a megszakítás helyes módszer..jó is lehet fiatal nagyinak lenni..
2011. ápr. 12. 21:10
 9/23 anonim ***** válasza:
6%
jól van te ocsmány!!!NEKED MI KÖZÖD HOZZÁ A MI NEMI ÉLETÜNKHÖZ??????mi közözd???még egyszer leírom:mi közöd???nem érted ügye?hát nem csodálom.amúgy meg nem buzdítom mindenkit h csináljanak utánam!de hiába írok értelmi fogyatékos vagy!sajnállak......tiszta szánalom az népség legalja..........
2011. ápr. 12. 21:13
 10/23 anonim ***** válasza:
6%
undorító alattomos féreg!!!!!
2011. ápr. 12. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!