Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszket a puncim? (L/18)
Jaj szivem vegyél már magadnak egy vibrátort vagy műbrokit aztán azt dugdosd magadba ne ilyeneket. Vagy ha nincs szólj azt veszek neked egyet. De ne legyél már ennyire lökött.
(Számítógép billentyűzete, egér, toll, ceruza [gondolom szövegkiemelő is] gyakran kosozsabb mint egy wc ülöke. Tele vannak minden féle baktériumokkal.)
A baj valószinűleg ez lehet. Doki! Doki! Doki! Ő majd vesz le kenetet és ad valami jó kis antibiotikumot.
Én pasi vok, de mikor kiverem elötte (és utána is) mindig megmosom kezem. Te is figyel jobban oda a higéniára kicsilány.
Ennyire hülye nem lehet valaki, és még a nők mondják, hogy ők érettebbek, tessék itt is egy ellenpélda a több ezer közül!
Legalább mosnád meg alaposan amit feldugsz, vagy húzz rá óvszert, hogy védjen a baktériumoktól.
21f
Üdv
Már vállaszoltam egy-kétt kérdésre (9éve vagyok nőgyógyász)
Nincs rajta kiütés vagy hólyag?
Szerindtem minnél elöb keres fel egy kollégát.
Üdv :Szilárd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!