Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viszket a puncim? (L/18)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viszket a puncim? (L/18)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy feldugtam magamnak, egy szövegkiemelőt, és azóta viszket állandóan puncim, és amikor pisilek, és megtörlöm papírral égő érzést érzek.
2011. ápr. 12. 19:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
kamu
2011. ápr. 12. 20:17
 22/35 anonim ***** válasza:
meggyógyul magától:)
2011. ápr. 12. 20:21
 23/35 anonim ***** válasza:
nem fog magától meggyógyulni.Vegyél canestent rá.
2011. ápr. 12. 20:51
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
aztán majd megszületnek a kis hibajavítók
2011. ápr. 12. 20:53
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kamu vannak ilyen emberek ... :) Kicsit fura dolgok izgatják őket. Egyébként én nem tartom jó ötletnek, hogy csak úgy gyógyszereket, kenőcsöket ajánlanak a kérdezőnek! Nekem is voltak most kellemetlen tüneteim és inkább megkérdeztem az orvosomat a canesten-ről, mielőtt elkezdtem használni. Bár leginkább azért mert én babát is várok. :) Szerintem mindenképp nézzen meg egy doki!
2011. ápr. 12. 20:57
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Jaj szivem vegyél már magadnak egy vibrátort vagy műbrokit aztán azt dugdosd magadba ne ilyeneket. Vagy ha nincs szólj azt veszek neked egyet. De ne legyél már ennyire lökött.

(Számítógép billentyűzete, egér, toll, ceruza [gondolom szövegkiemelő is] gyakran kosozsabb mint egy wc ülöke. Tele vannak minden féle baktériumokkal.)

A baj valószinűleg ez lehet. Doki! Doki! Doki! Ő majd vesz le kenetet és ad valami jó kis antibiotikumot.

Én pasi vok, de mikor kiverem elötte (és utána is) mindig megmosom kezem. Te is figyel jobban oda a higéniára kicsilány.

2011. ápr. 12. 21:02
 27/35 anonim ***** válasza:

Ennyire hülye nem lehet valaki, és még a nők mondják, hogy ők érettebbek, tessék itt is egy ellenpélda a több ezer közül!

Legalább mosnád meg alaposan amit feldugsz, vagy húzz rá óvszert, hogy védjen a baktériumoktól.

21f

2011. ápr. 12. 21:30
 28/35 anonim ***** válasza:
pénzt kap....:D
2011. ápr. 13. 00:29
 29/35 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz.
2011. ápr. 13. 07:48
 30/35 anonim ***** válasza:
57%

Üdv

Már vállaszoltam egy-kétt kérdésre (9éve vagyok nőgyógyász)

Nincs rajta kiütés vagy hólyag?

Szerindtem minnél elöb keres fel egy kollégát.

Üdv :Szilárd

2011. ápr. 13. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!