Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viszket a puncim? (L/18)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viszket a puncim? (L/18)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy feldugtam magamnak, egy szövegkiemelőt, és azóta viszket állandóan puncim, és amikor pisilek, és megtörlöm papírral égő érzést érzek.
2011. ápr. 12. 19:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
most mért kell leh.lyézni? A pasik meg minden csajt megdugnak váogatás nélkül, akár putris akár nem. Ő meg csak szórakozni akart. -.-"
2011. ápr. 12. 19:42
 12/35 anonim ***** válasza:
semmi probléma nekem is nagyon szokott viszketni a nacim ott ilyenkor mindig megmaszírozom 21F
2011. ápr. 12. 19:44
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
óvszert a szövegkiemelőre ezen besírtamXD
2011. ápr. 12. 19:46
 14/35 anonim ***** válasza:
Milyen égő lenne ha elfeledkezne róla és rajtahagyná :'DD
2011. ápr. 12. 19:48
 15/35 anonim ***** válasza:

Fertőzésed lehet, menj nőgyógyászhoz!

Legközelebb legalább most meg alaposan a feldugni kívánt tárgyat! -.-"

2011. ápr. 12. 19:48
 16/35 anonim ***** válasza:

xD és 18 évesen.... komolyan... vissza az óvodába

és óvszert húz rá. mert az még jobb...:D

ja am szerintam is menj el nőgyógyászhoz.

2011. ápr. 12. 19:49
 17/35 anonim ***** válasza:

Egyébként én nem akarom lehülyézni, de nyújtsa már fel itt a kezét az aki szerint nem röhejes az, hogy egy 18 éves lány rúzsokat és szövegkiemelőt dugdos fel a puncijába?:) Mondjuk tőlem még a vibrátor is távol áll, nekem még az is vicces. :D Mondjuk még mindig jobb mint fűvel-fával összefeküdni :) De talán még a vibrátor egy tűrhetőbb verzió, hiszen azért az elég népszerű és az kifejezetten erre lett kitalálva. Na de szövegkiemelő meg rúzs?:D És ha azt véletlenül más is használná?:D Na meg hát már maga a gondolata...:) Lehet, hogy csak én vagyok régimódi... :)

Egyébként kedves kérdező...Valószínűleg a bacik bekerültek a puncidba és ezért viszket most. Azért a szövegkiemelő eredeti funkcióját tekintve arra való h az ember a kezébe fogja és szöveget emeljen ki vele. De gondolom mielőtt ehhez hozzákezdesz, nem rohansz el kezet mosni. Meg hát lerakod ide-oda...Koszos lesz...stb. Szval ha még eddig nem is voltál nőgyógyásznál sajnos most kénytelen leszel elmenni!

2011. ápr. 12. 20:02
 18/35 anonim válasza:
Hát valószinű fertőzést.Rúzst?Legalább húzol rá vmi???
2011. ápr. 12. 20:03
 19/35 A kérdező kommentje:
Eddig nem húztam a rúzsra se :(
2011. ápr. 12. 20:05
 20/35 anonim ***** válasza:

Na, akkor ezek után most már húzhatsz...

...bőrt a fogadra!

FAKE!

2011. ápr. 12. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!