Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszket a puncim? (L/18)
Fertőzésed lehet, menj nőgyógyászhoz!
Legközelebb legalább most meg alaposan a feldugni kívánt tárgyat! -.-"
xD és 18 évesen.... komolyan... vissza az óvodába
és óvszert húz rá. mert az még jobb...:D
ja am szerintam is menj el nőgyógyászhoz.
Egyébként én nem akarom lehülyézni, de nyújtsa már fel itt a kezét az aki szerint nem röhejes az, hogy egy 18 éves lány rúzsokat és szövegkiemelőt dugdos fel a puncijába?:) Mondjuk tőlem még a vibrátor is távol áll, nekem még az is vicces. :D Mondjuk még mindig jobb mint fűvel-fával összefeküdni :) De talán még a vibrátor egy tűrhetőbb verzió, hiszen azért az elég népszerű és az kifejezetten erre lett kitalálva. Na de szövegkiemelő meg rúzs?:D És ha azt véletlenül más is használná?:D Na meg hát már maga a gondolata...:) Lehet, hogy csak én vagyok régimódi... :)
Egyébként kedves kérdező...Valószínűleg a bacik bekerültek a puncidba és ezért viszket most. Azért a szövegkiemelő eredeti funkcióját tekintve arra való h az ember a kezébe fogja és szöveget emeljen ki vele. De gondolom mielőtt ehhez hozzákezdesz, nem rohansz el kezet mosni. Meg hát lerakod ide-oda...Koszos lesz...stb. Szval ha még eddig nem is voltál nőgyógyásznál sajnos most kénytelen leszel elmenni!
Na, akkor ezek után most már húzhatsz...
...bőrt a fogadra!
FAKE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!