Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Utálom a testemet! Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a testemet! Nagyon pici melleim vannak, szinte deszka vagyok, és ez nagyon elkeserít, mert nem érzem magam nőnek. Hogyan fogadhatnám el magamat? Vagy jó ötlet a plasztikai műtét?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 1 éve van barátom, aki mindig mondja, hogy tetszik neki a cicim, a fenekem, meg mindenem, de nem tudok neki hinni. Szerintem neki csak azért tetszem, mert szeret. Ami magamon nekem tetszik az az arcom egyedül. Fiús, vékony alakom van. Érdemes megműttetnem magam, hogy jól érezzem magam a bőrömben?
2011. ápr. 12. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hülyék vagytok lányok!!! Imádom a kis cicit. Gyönyörűek a vékony kis cicis lányok. Kapjatok már észbe csajok. Inkább 1 vékony kis cicis lány, mint 10 kövér nagymellű.
2011. ápr. 12. 14:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok vékony vagyok elől deszka hátul léc engem párszor csúfoltak is érte amit véletlenül hallottam csak meg hát elég rossz volt, sosem fogom elfelejteni és nem sajnáltatni akarom magam csak ez rátette a bélyeget mindenre:s és kérdező neked van barátod, elfogadja és tetszik is neki szeresd őket, nekem még barátom sincsen aki elmondhatná h bejövök neki úgy ahogy vagyok. szóval elégedj meg magaddal.
2011. ápr. 25. 13:09
 13/18 fibbrizzo ***** válasza:
nekem is a kismellü lányok tetszenek ,nem tudom mért de ők föleg ha még vékony is .ne válltoztas igy vagy jo ahogy vagy .
2011. ápr. 25. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nagyon vékony, csak mellem nincs sok, A kosaras, amúgy meg 65-ös derék, 92-es csípő/ 170 cm magasság. Magyarán jól mutatna a 90-es mell (minimum egy B-kosár, de inkább C), de sajna 80 körüli van csak. Tipikus gitár-alakom van:D Nekem is a barátom az, aki a lelket tartja bennem, de tudod mit, mostanában arra jöttem rá, hogy attól, mert kicsi a mellem, attól még VAN mellem, és ez már önmagában elég ahhoz, hogy nőnek érezhessem magam:D Nem is említve a többi, kizárólag nőkre jellemző alkatrészem:P Nem a mellméret függvénye a nőiesség. A vékony, törékeny alkat már önmagában nagyon nőies.
2011. ápr. 25. 13:31
 15/18 anonim ***** válasza:
gondolj már bele. és ha jobb teste van valakinek mint a tied?? és ha jobban tetszik a pasidnak más teste? de mint tudjuk ez olyan mintha egy sztár iránt rajongnál, tudod hogy egy kiló smink van rajta, tudod hogy photoshopolják, tudod h nem igazi. de ez egy távoli dolog, amit egyszerűen csak kedvelsz. a pasinak is biztos tetszik 1 jó csaj külseje. nem vak, attól hogy csaja van. de nem szerelmes beléjük, nem ismeri őket úgy. a pasid nem csak a tested miatt tud kedvelni. aki szerelmes, az tökéletesnek látja a párját :) és ha neki pont ez tetszik benned? amúgy még 1 dolog. GIGI RIVERA. nézd meg hova jutott ilyen testtel, pedig nem olyan mint a többi :)
2011. ápr. 25. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez baromság.Tényleg rossz irányba haladsz.Elárulom neked,hogy ez hogy jó csaj legyél ez legkevésbé azon múlik hogy nézel ki.Igen,a tökéletes,szke,kékszemű,nagycsöcsű,jólábú,vékony csajt 10 kanból 8 gerincrevágná simán-csakhogy nem ezt a típust kéne alapul venni,ugyanis ilyen nagyon kevés van.Elárulom hogy az hogy vki ennyire jól néz ki,nagyon szűk kategória.Neked az átlagos nőkategóriában kell gondolkodnod,azt kell alapul venned,mivel a nők nagyrésze átlagos(ami jó).Ez olyan,mint mikor a deszka azt veszi alapul hogy a vállas schvarzenegger milyen menő lehet.De hogy a lényegnél maradjak:mint mondtam,a legkevésbé a külsőd határozza meg milyen nő vagy.Persze,számít,jobban mint a pasiknál,de a lényeg és a legfontosabb dolog a fejedben van.Minden fejben dől el.Ha Elhiszed magadról hogy dögös vagy,és ugy is érzed magad,akkor úgy is fogsz viselkedni,és meglesz az a plusz,ami után esnek a kanok.Ha nyomorultnak hiszed magad,úgy is állnak hozzád.Középsuliba volt olyan csajismim,aki tök átlagos csaj(még ronda is),mégis mindíg vagy 5 kannal kavart..)Ja,és melle sincs.:D Egyébként nem értem mit akarsz még,van vki aki szeret,nem mindegy akkor hogy elfogult-e???Van valaki aki elfogad a hibáiddal együtt,cseszd meg ha neked ez nem elég.A nagy cicit meg felejtsd el(ha csak azzal van bajod,csináltasd meg,de ha ugy mindeneddel,az se fog segíteni),nem azon múlik.Igen,énis imádom a nagy csöcsöket,de pl attól függ:volt olyan csaj,aki vékony létére megcsináltatta,és tetszik-tetszik,de sztem neki jobban álltak a kis cicik.Valahogy aranyosabb volt velük sokkal :) Meg olyan kis barátnősebb volt :) Most ezt meg olyan erőltetett bombanőszerepnek érzem. :( Szóval a nagy csöcs se áll mindenkinek jól.Ha gondolod írj rám,menjünk át msn-re és dumáljuk át ezt hosszabban.
2011. ápr. 25. 15:25
 17/18 anonim válasza:
Ne parázz feleslegesen. Van egy szerető barátod, és hidd el, az a legfontosabb, hogy elfogad olyannak, amilyen vagy. Csak azok véleményével törődj, akik közel állnak hozzád. Örülj, hogy egészséges vagy, és próbáld meg elfogadni önmagad.
2011. ápr. 25. 16:36
 18/18 ketok111 válasza:

Sziu!

Egyetértek mindazokkal akik azt válaszolták, "baromság!"

AZ

Akármilyen is vagy NŐ vagy, Tudsz szexi lenni, szeretni......

Add bele amit a nőnek bele kell, és annyi barátod, szeretőd, kedvesed.... lesz, amennyit akarsz!

Vagy most az a baj, hogy nem MINDENKI! fordul meg utánad?

Meg van az amit egy nőnek a PASIKTÓL meg kell kapni?

Akkor mi kell még?? Nagyobb mell? Válassz olyan pasit akinek beleillik a tenyerébe!!!!!!!

Pussz Ketok111.

2011. ápr. 25. 18:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!