Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a testemet! Nagyon pici melleim vannak, szinte deszka vagyok, és ez nagyon elkeserít, mert nem érzem magam nőnek. Hogyan fogadhatnám el magamat? Vagy jó ötlet a plasztikai műtét?
Kedves kérdező!
Teljesen rossz irányba haladsz...ha a barátod elfogad,akkor mit akarsz még?:O
Sokan azért nem tudnak kibékülni magukkal,mert úgy érzik,hogy természetes állapotukban nem kellenek majd senkinek...Veled más a helyzet...gondolkozz már...
Nem attól nő a nő,hogy nagy mellei vannak,ez egy kicsit összetettebb dolog...
A plasztikának számtalan következménye lehet,hadd ne soroljam...
Ha neki tetszel és elfogad, akkor fogadd el te is magad.
Attól hogy telepumpálnak műanyaggal semmi nem változik. Én szeretem a vékony kis mellű lányokat, szóval pasija válogatja. Ne keresd a hibát magadon.
Köszönjük a médiának,ami azt sulykolja,hogy attól nő egy nő,ha 90-es melle van..ugyanúgy voltam sokáig,mint te. 22 vagyok, lapos, kicsi a mellem, a fenekem is lapos..a barátom imádja a testemet, de bennem is folyton az bujkál,hogy mikor látunk egy fullos nőt, arra gondol,bár nekem is olyan testem lenne..pedig ez butaság,de nem lehet olyan könnyen elnyomni ezt a görcsöt. Mára azért sikerült úgy ahogy elfogadni magam,de nehéz volt. Próbálj meg elfogadóbb lenni, és ne műttesd meg magad! Olyan vagy,amilyen, azt azért én sem tenném meg soha. Ha valaki elhagy, akkor nagyobb cicivel is meg fogja tenni..azért szeret,amilyen vagy.
22/L
Nem vok a sem plasztikai műtét ellen, sem mellett.
Viszont én úgy gondolom, hogy lehet egy nő csodás pici cicikkel is és lehet 90, D-vel is felejthető.
Attól hogy még pici cicid van szerintem lehetsz tényleg gyönyörű nő. Nálam spec nem a méret a számit. Legyen szép! Ha kicsi ha nagy.
Szerintem te szép és nőies vagy. Csak magaddal nem vagy megelégedve. A műtét nem megoldás a testképzavarra.
sorstárs:D
én magas,(174cm)vékony(58kg)vagyok és én sem érzem magam nőiesnek...vékony a karom,lábam,sokszor az utcára sincs kedvem kimenni...
nekem is van pasim,aki szerint tökéletes vagyok,de én nagyon elégedetlen vagyok.Szerintem az ilyen vékony nők nem lehetnek nőiesek,inkább fiúsak:(((
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!