Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vennétek rá a barátnőtöke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vennétek rá a barátnőtöket, hogy a szájába élvezhessetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 09:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
72%

Az én baràtom nem kényszeritett, én szerettem volna, és könnyebb is mint gondoltam. Nem egy nagy cucc.

Igaz néha panaszkodok neki h nem olyan könnyü àm, meg azért megkostolhatnà..erre midig szo nélkül "megkostolja" és mindig mondja h szerinte nem vészes :D... szval én megteszem neki. Nem olyan nagy dolog.

A lenyeléssel igazàbol nem sok dolog van amit eddig tudok.Mert mikor csinàlom és elélvezik épp akk még mindig csinàlom és ugye közbe nem tudok nyelni...szval ami kifolyik közbe az kifolyik ami bentmarad azt lenyelem.

2011. ápr. 12. 10:15
 22/29 anonim ***** válasza:

szerintem ezt "csaja" válogatja :D van aki megteszi már első alkalommal, van aki egy éjszakás kalandban is, van aki soha!

Sokáig én sem tettem meg, de a mostani páromnak igen, soha nem kérte , egyszerűen ő az , akivel minden téren passzolunk és teljesen olyan dolgokat hoz ki belőlem szex terén is, amit soha egy exnek sem tettem meg, sőt meg sem fordult a fejemben ! és ezek a dolgok mára már természetesek :D ÉN nem azért teszem meg , mert öröm a számára, hanem mert nekem is az !

Szerintem rávenni sehogy sem lehet egy lányt, max beszélni róla és megkérdezni, vagy szex közben ha már forró a hangulat célozni rá, de erőltetni semmiképp :)

26/L

2011. ápr. 12. 10:43
 23/29 anonim ***** válasza:
53%

Ja a nök simán érvelnek, hogy de kérem "ne hasonlitsuk már össze a puncinedveket az ondóval"! Nem kicsit hipokrata hozzááLlás!

Az izzadság is hígabb mint az ondó és de aza dott pillanat kérdése, hogy gusztusosnak véled vagy nem. A szex közben az ember megnyalja a párja börét ami esetleg úszik az izzadságban. Hónaljon nyalnád a barátodat ezt egy laza maraton közben is?

A nyálat is csak csókolázás közben keveri az ember de gusztustalan lenne ha az egyik a másik szájába köpne.

Mindent az adott helyzetben kell értékelni. Persze, hogy nem gusztusos az ondó de akkor amikor mindez történik akkor az és kész! Ahogy a puncinedv is, az izzadság és nyál is CSAK akkor gusztusos.

Attól, hogy a nök azt mondják hogy ugyan már ne keverjük a puncinedv gusztusosságat az ondó gusztustalanságával csupáncsak helyzet kérdése. Nyaljatok meg ti egyszer egy puncit ha annyira gusztusosnak tartjátok! Amúgy nem mindig kellemes az ize sem.

Kis definició:

Spema vagy spermium = azok a kis uszóbajnok (sok sok vitaminnal és eszenciális aminosavakkal)

Ondó = a prosztataváladékkel felhigitott spermium

2011. ápr. 12. 11:26
 24/29 anonim ***** válasza:
35%

A kérdésre a válaszom: Nem kellett soha senkit rávenni, mert csak szerelmi kapcsolataim voltak, (van) és ez természetes része az együttléteinknek. Elutasító választ főként olyanok adnak, akiknél a szex csak egy szolgáltatás a férfi részére. Aki pedig takonyként emlegeti, annak azt üzenem, hogy az orrváladékot rendszeresen lenyeli minden ember, akár tetszik, akár nem.

Tanulság: Szeretkezni, csak szerelemből, tiszta szeretetből lehet jól, szexszelni pedig a kutya is tud. Az orális szex jó előjáték egy igazi szerelmeskedéshez, ami kihagyhatatlan a boldog szerető emberek között. És ha végül úgy esik a dolog, akkor egy hosszút csókolódzunk, hogy érezzük mindketten az igaz szerelem ízét. Ha nem így gondolod, akkor "Savanyú a szőlő" - és még nem szerettél.

2011. ápr. 12. 14:33
 25/29 anonim ***** válasza:
61%
Nekem semmi bajom a spermával. Úgy gondolom ha szeretek valakit akkor MINDEN részét szeretem. Nekem sem tetszik az íze de inkább lenyelem mint kiköpöm, hiszen a lenyelés egy mozdulat, míg az hogy zsepit keresek meg kiköpöm.. hát sokkal tovább kell a számban tartanom..És ha belegondolok hogy a pasimnak milyen érzés lehet hogy öklendező mozdulatokkal kutatok valamiért amibe beleköpöm a spermáját.
2011. ápr. 12. 14:40
 26/29 anonim ***** válasza:
40%
Utálom az ilyen nagy általánosításokat, hogy a szex része, meg alap meg stb, és aki csinálja az veri a mellét, mert neki igazi szerelmes kapcsolata van és ez természetes dolog. Ez olyan mintha azt mondanám, természetes és alap dolog a reggelihez teát inni, és aki nem iszik, akkor az hülye? Nem hiszem, én csak azokat nem bírom, akik képtelenek felfogni, és egyszer s mindenkorra megérteni a szexualitás két ember magánügye, amiben sem "alapdolgoknak" sem elvárásnak nincs helye. Maximum kérhetek, és vagy teljesítik vagy nem. A spermának rendeltetésszerűen nem a szájban a helye, azt hiszem ezt még a kevés IQ-val rendelkező is felfogja, tehát had ne legyen már az az ember kevesebb, aki nem akar mondjuk akár spermát, akár földet vagy füvet a szájába venni, egyik sem odavaló, nem tápanyag, nem ízletes, stb.
2011. ápr. 12. 15:09
 27/29 anonim ***** válasza:
30%
Kedves hozzám szóló, látom elolvastál. Mindent értek, csak azt nem tudom, hogy mi az az IQ? Csak nem a monogramod?
2011. ápr. 12. 15:17
 28/29 anonim ***** válasza:
20%

Ez nem a Gasztronómia rovat, úgy látom. Szeretem az osztrigát, a csigát, kagylót és az igazi kínai édes savanyú levest, valamint a lágy tojást kétszersülttel. A pálpusztai sajtot pedig egyenesen imádom!

Ez is egy válasz a kérdésre.

2011. ápr. 12. 15:24
 29/29 anonim ***** válasza:
53%

mióta a barátom lenyelte, én is lenyelem. (hógolyóztunk)

23/L

2011. ápr. 12. 21:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!