Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vennétek rá a barátnőtöket, hogy a szájába élvezhessetek?
36 N én kitartok melletted, az én párom sem kérné soha tőlem.
A puncinedv, persze biztos olyan nagyon undorító mint a sperma...
36/N vagyok ismét.
A puncinedv egy hígabb, szinte vízszerű vmi szerintem. Ellenben a spermával, ami egy sűrűbb trutymó.
Na már most. Aki akarja nyelje le ezt a taknyot, aki nem az meg nem. Mi kényeztetjük egymást szájjal elég rendesen, és igen, az előváladék engem sem zavar, mert az az ami kb. megegyezik a mi hüvelyváladékunk "sűrűségével" stb.
A többi cucc már nem oda való. Nálunk így működik. Nem szólom le azt aki lenyeli meg ilyenek, csak azt fejtettem ki,hogy kényszeríteni senkit nem szabad. Ismerek olyan fiút aki még lányt sem nyalt ki, mert szerinte "leves szagú". Szóval pasiban is vannak finnyásak!
36N, ez ííígy van.
A párom egyszer megkért, hogy mi lenne, ha a számba élvezne. De előtte persze erről már beszéltünk, és mondtam, hogy egyszer már kipróbáltam, és majdnem lehánytam az illetőt. Erre mégis felhozta. Mondtam neki, hogy ha ő is lenyel belőle annyit,amennyit én, akkor örömest benne vagyok. Azóta nem hozta szóba...
Aki meg a spermát összehasonlította a nő nedveivel, gratulálok-.-
Akkor én most jövök egy kis ellenpéldával :)
Nálunk én meg sem említettem a barátnőmnek, hogy had élvezzek a szájába, ő maga mondta már a legelső alkalommal hogy ne aggódjak ezen, nyugodtan mehet oda. Igaz ő sem nyeli le, de ezt sem kértem tőle soha.
25/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!