Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy a barátnőm elélvez-e amikor ujjazom. Rákérdezzek?

Figyelt kérdés
Vagy ez látszik rajta? mert nem tudom milyen az ha egy lány elélvez..
2011. ápr. 11. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Átváltozik egy sárkánnyá. Úgyis észre fogod venni
2011. ápr. 11. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle!
2011. ápr. 11. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Elkezdi közben egyre sűrűbben venni a levegőt, egyre nagyobbakat lélegzik vagy épp kimarad néhány levegővétel, vonaglik az ágyon, megremeg időnként, felnyög, görcsbe feszül a teste... libabőrös, fennakad a szeme esetleg, nyög. Ezek bármelyike lehetséges ha élvezi és végül el is megy. Én mikor elmegyek jónéhány másodpercig nem veszek levegőt mert egy görcs az egész testem, megfeszül, reszketek.
2011. ápr. 12. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
ha másnem diszkrét burokba rejtve érdeklődj. Pl jó így ahogy csinálom? Hogy lenne jobb, ilyesmi. Ha jó úgyis mondja, értékeli h figyelsz rá, meg lehet mondani is fogja, hogy most nehogy abbahagyd. Am észre fogod venni.
2011. ápr. 12. 05:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, kérdezd meg. esetleg kérd meg h szóljon, mikor elmegy h meg tudd figyelni.

Egyébként a szaporább légzés és pulzus ami úgy feltűnőbb, plusz orgazmusnál a hüvely ritmusosan összehúzódik.

2011. ápr. 12. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!