Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a baromnak h terhes vagyok tole?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 19:42
11/19 anonim válasza:
én anno egyszerűen csak a kezébe nyomtam a tesztet... lehettem volna kicsit kreatívabb, de totál kész voltam... azóta más a férjem, és bent alszik 10hós kisfiunk :) imádjuk egymást :) bár mi már melóztunk mind2en (22L, 24F)
12/19 anonim válasza:
elhiszem hogy igaz de akkor is a filmekben van ilyesmi hogy 1001féleképpen lehet védekezni egyszer mégis megfeledkeznek róla és naná hogy terhesség lesz a dologból
de szerintem nem is védekeztetek normálisan mert azért "minden lövésből nincsen gól"
13/19 A kérdező kommentje:
a baratom nagyon szeretne gyereket
2011. ápr. 11. 20:17
14/19 anonim válasza:
Nem viccelek, de mikor elolvastam a kérdést, elképzeltem ahogy: egy coffos szőke lány odamegy a legelésző barmokhoz, közülük is az egyikhez, megsimogatja a fejét a baromnak, és a másik kezével a saját hasát miközben az állat fülébe súg valamit. A barom erre felkapja a fejét a gyepről, és kikerekedő szemekkel a csajra néz...
15/19 anonim válasza:
Terhes vagyok a postástól! Nem is, csak vicceltem, tőled vagyok terhes. :-)
16/19 anonim válasza:
Ha ő akar gyereket, akkor nincs okod stresszelni. Még örülne is neki:) De sztem minnél előbb tudja meg :S
18/19 anonim válasza:
És te is szeretnél gyereket? Ha a szüleiddel élsz, ők mit szólnának hozzá? Elmondtad már nekik?
Szerintem főzz egy finom vacsorát mosolyogj és mielőtt elkezdtek enni, mondd neki, hogy ha befejeztük, akkor lesz egy hatalmas meglepetésem. Addig hadd furdalja a kiváncsiság. Miután ettetek vonszold be a hálószobába, öleld át és mondd neki kedvesen mosolyogva: "Terhes vagyok! :)"
Ha te nem szeretnél gyereket, az pl. szívás, mert lehet, hogy ha elveteted, akkor haragudni fog, vagy szomorú lesz. :( :|
19/19 anonim válasza:
Hát ha teherbe ejtett akkor elég nagy barom, ez így igaz :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!