Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a baromnak h terhes vagyok tole?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 19:42
1/19 anonim válasza:
Gáz van "apa", felcsináltál. De egyébként meg attól függ hyg hány évesek vagytok, és külön éltek-e már, ha igen, és elégidősek vagytok, akkor valam ienyhe célzással, de ne úgy hoyg szívrohamot kapjon.
2/19 anonim válasza:
elég gáz ha egy kakastól vagy terhes.
3/19 anonim válasza:
kor?
jártál vele?
most milyen a kapcsolatotok?
4/19 anonim válasza:
Gondolom páromnak akart lenni.
Amúgy szerintem nyugodtan mond el, ha találkoztok. Szerintem örülni fog neki, de attóól függ hány évesek vagytok.
5/19 A kérdező kommentje:
en 19 es o 21.bocsi baratot akartam irni
2011. ápr. 11. 19:48
6/19 A kérdező kommentje:
es mar 2 eve egyutt vagyunk ers nagyon jo a kapcsolatunk
2011. ápr. 11. 19:49
7/19 anonim válasza:
És a szülők tartanak el, vagy egyedül éltek, vagy mi a helyzet, elviselnétek anyagilag egy babát?:):DXDD
8/19 A kérdező kommentje:
a baratom dolgozik es en meg iskolaba jarok es a szulokkel elek es o is a szuleivel
2011. ápr. 11. 19:53
9/19 anonim válasza:
Meséld el neki, hogy drágaságom, van egy jó hírem!
Képzeld apuci leszel!
10/19 anonim válasza:
de kinek a "hibája"?
te nem szedted rendesen a bogyót?
ő nem vette ki időben/nem vette észre h kilukadt?
vagy közösen voltatok hülyék hogy nem védekeztetek?
nem mindegy...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!