Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h a pasik az orális szexel vannak megbolondulva?
Értem itt azt,h nagyon sok olyan kérdést láttam,h h mondjam el a barátnőmnek,h sz*pjon le stb...Nem értem,h aki nem jutott el arra szintre,h nem kell ezt mondani,majd a lányka ha úgy érzi megteszi!Én is lány vagyok,és ha nekem mondaná így a pasim akkor azért se csinálnám,nekem rosszul esne,h követelőzik rajtam!Ha jól esik úgyis csinálja az ember,és fordítva is igaz!Szóval véleményeket várok,h mégis miért nem tudnak várni a pasik?Miért olyan fontos ez nekik?
19/l
19:59
én spec szeretek orált adni-kapni:) perverz, mi? ehh...
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:59
Azt hiszem,mi alaposan félreértettük egymást..
A lényeg,hogy úgy fair,ha adok-kapok..de utálom,ha a fiú saját magától undorodik,és ha a barátnő bekapja a f.arkát, nem csókolja meg..ezek szerint a saját testétől undorodik,ez érdekes. Milyen vicces lenne kizavarni a barátomat nyalás után,hogy mosson fogat..
Pedig tényleg vannak olyan csajok akik kizavarják a pasikat!Elég izé dolog,na mindegy.Sztem amúgy a pasik jogosan unják meg,ha a barátnőjük(persze úgy,h ő rendszeresen vagy sokszor csinálta)nem hajlandó ezt megtenni,nem kötelező szeretni,csak aki szeret vkit az megteszi.Másik részről,mint,h kérdésben is írtam,a pasik várhatnának addig míg maguktól megteszik,mindenkinek kell egy kis idő:)
Köszönöm a válaszokat:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!