Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, h a pasik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h a pasik az orális szexel vannak megbolondulva?

Figyelt kérdés

Értem itt azt,h nagyon sok olyan kérdést láttam,h h mondjam el a barátnőmnek,h sz*pjon le stb...Nem értem,h aki nem jutott el arra szintre,h nem kell ezt mondani,majd a lányka ha úgy érzi megteszi!Én is lány vagyok,és ha nekem mondaná így a pasim akkor azért se csinálnám,nekem rosszul esne,h követelőzik rajtam!Ha jól esik úgyis csinálja az ember,és fordítva is igaz!Szóval véleményeket várok,h mégis miért nem tudnak várni a pasik?Miért olyan fontos ez nekik?

19/l

2011. ápr. 11. 19:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%
Ezért nehéz ez a pár választás! Én tökéletesen megvagyok a barátommal! Én leszopom, ő kinyal és nem problémázunk ezen.. Imádjuk egymást! Ezek természetes dolgok! De kinek mi jön be...
2011. ápr. 11. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit meg nem problémáznak egyesek azon, hogy valaki nem akarja cumiztatni a barátnőjét! Ezért megint megérte feljönni az oldalra! Köszi, megint jót röhögtem. :D :D
2011. ápr. 11. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

19:59

én spec szeretek orált adni-kapni:) perverz, mi? ehh...

2011. ápr. 11. 22:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló,nem háborgok,épp ellenkezőleg,azokat a pasikat nem értem,akik elvárják,de tudják,h a barátnőjük nem akarja.Egyszerűen kíváncsi voltam véleményekre,nekem mindegy igazából,h ki hogy csinálja,vagy mi kényelmes neki.Csak nem értem,h egyes férfiak miért nem értik ha egy lány nem akarja,az aki pedig írta,h ne engedi a barátnőjének,az egy barom....akkor ő se eszik utána kézzel,mert megfogta a saját f*szát,végülis ugyanaz.
2011. ápr. 12. 00:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos ez akkor szokott megesni, amikor a srác, orálisan is kényezteti a párját, neki meg nem viszonozzák, ilyenkor el telik egy kis idő, vagy pár alakalom, és egy idő után elég frusztráló tud lenni, mi a gond...a másik meg azért szeretik a palik, ha orálisan kényeztetik, mert 100% ban magukra tudnak figyelni... és néha jól tud esni, egy kis kényeztetés, amúgy is szexben kövezzetek meg ha nem így van de a pasinak van több "dolga" persze ha figyelmes, és célja, hogy a párja is élvezze, és elélvezzen:)
2011. ápr. 12. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:59

Azt hiszem,mi alaposan félreértettük egymást..

A lényeg,hogy úgy fair,ha adok-kapok..de utálom,ha a fiú saját magától undorodik,és ha a barátnő bekapja a f.arkát, nem csókolja meg..ezek szerint a saját testétől undorodik,ez érdekes. Milyen vicces lenne kizavarni a barátomat nyalás után,hogy mosson fogat..

2011. ápr. 12. 11:02
 17/17 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg vannak olyan csajok akik kizavarják a pasikat!Elég izé dolog,na mindegy.Sztem amúgy a pasik jogosan unják meg,ha a barátnőjük(persze úgy,h ő rendszeresen vagy sokszor csinálta)nem hajlandó ezt megtenni,nem kötelező szeretni,csak aki szeret vkit az megteszi.Másik részről,mint,h kérdésben is írtam,a pasik várhatnának addig míg maguktól megteszik,mindenkinek kell egy kis idő:)

Köszönöm a válaszokat:)

2011. ápr. 12. 14:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!