Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, h a pasik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h a pasik az orális szexel vannak megbolondulva?

Figyelt kérdés

Értem itt azt,h nagyon sok olyan kérdést láttam,h h mondjam el a barátnőmnek,h sz*pjon le stb...Nem értem,h aki nem jutott el arra szintre,h nem kell ezt mondani,majd a lányka ha úgy érzi megteszi!Én is lány vagyok,és ha nekem mondaná így a pasim akkor azért se csinálnám,nekem rosszul esne,h követelőzik rajtam!Ha jól esik úgyis csinálja az ember,és fordítva is igaz!Szóval véleményeket várok,h mégis miért nem tudnak várni a pasik?Miért olyan fontos ez nekik?

19/l

2011. ápr. 11. 19:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
És miért kell ezen háborogni? Ha a te pasid nem kér rá,akkor nem kér. Általában azok kérik,akinek a csajuk elvárják a nyalást,ha meg fordított helyzet van, húzzák a szájukat,hogy fúj...Azért fontos, mert kur.va jó érzés a pasinak..másabb mint egy punci, másabb mintha kézzel csinálnák,és ha ők nyalnak, akkor nekik ennyi kijárszerintem.
2011. ápr. 11. 19:37
 2/17 anonim ***** válasza:
én nem vártam, sőt annyira nem is jó nekem, inkább a barátnőm szeretem kényeztetni
2011. ápr. 11. 19:38
 3/17 anonim ***** válasza:

16 éves vagyok de én is nagyon vágyok rá… csak sajnos nincs senkim

Persze én nem lennék olyan paraszt hogy eröltessem

2011. ápr. 11. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Hát én a barátnőmtöl akit szeretek sose várnám el hogy lecumjon, de egy ilyen egy éjszakás kalandnál nem ítélem el. De barátnőt akkor se... Nem tudnám utána szívböl megcsókolni még 1 hónappal azután se jáj :D
2011. ápr. 11. 19:39
 5/17 anonim ***** válasza:
50%

19:39

A te fajtád a másik,akitől hánynom kell..

2011. ápr. 11. 19:40
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

19:40

Hát nem lehetünk egyformák

Érdekes érzés lehet törődni valakivel és nem csak magadra gondolni mi? :D

2011. ápr. 11. 19:46
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem,mire gondolsz...én vagyok az,aki mással is törődik..te meg egy önző majom lehetsz, aki még saját magától is undorodik..hány éves lehetsz? 16-18?
2011. ápr. 11. 19:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Sok a maganakvalo s bunko no az egyszer 100 :))
2011. ápr. 11. 19:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem Ha leszopatok egy lányt akkor törődök vele? Esetleg annak ellenére hogy ő nem szeretné? Azért érdekelne hogy a lányok hány % szeret szopni :)
2011. ápr. 11. 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:
44%

"Esetleg annak ellenére hogy ő nem szeretné? Azért érdekelne hogy a lányok hány % szeret szopni :)"

Nem tudok százalékot mondani. De többen vannak, mint hinnéd! Például én is. Majd ha csinálsz egy statisztikát a világ összes nőjéről, annak hiszek. De annak, hogy mondjuk ezen az oldalon kiírnak egy kérdést, hogy "lányok szerettek szopni?" és 10 nő válaszol, aki mind utálja, az semmit sem jelent.

Amúgy a kérdésre a válasz:

Nincs minden pasi oda az orális szexért. Ezt se mondhatjuk általánosan. Aki szereti, az azért szereti, mert olyan a temperamentuma, vagy mit tudom én. De ez nőkre is igaz. Ezek a fejben dőlnek el, elvonatkoztatnak tőle, hogy meleg, nyúlós a sperma, és akkor már mindjárt nem lesz undorító. Más meg nem ilyen. Felfogás kérdése.

2011. ápr. 11. 20:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!